O víkendu proběhl WitcherCon. A pro milovníky Zaklínače měl připraveno mnoho novinek

O víkendu proběhl WitcherCon. A pro milovníky Zaklínače měl připraveno mnoho novinek
WitcherCon | Netflix
Zaklínač
Pokud patříte mezi fanoušky Geratla, rozhodně byste si ho neměli nechat ujít. Program měl totiž pro diváky připravené velké množství zajímavého materiálu týkajícího se her se Zaklínačem, ale i seriálů a filmů v produkci společnosti Netflix. Rozhovorů a exkluzivních videí se tak zúčastnili nejen herci Henry Cavill, Anya Chalotra či Freya Allan, ale i tvůrkyně seriálu Lauren Schmidt Hissrich či autoři her Zaklínače ze společnosti CD Project Red.
Oba streamy tvořily stejný hlavní program, ale i další exkluzivní materiál, který se u jednotlivých dní trochu lišil. První den trvalo vysílání téměř tři hodiny, druhý den byl pořad o trošku kratší a připravil si vysílání na dvě hodiny čtyřicet pět minut.
o-vikendu-probehl-witchercon-a-pro-milovniky-zaklinace-mel-pripraveno-mnoho-novinek-2
Zaklínač - 2. řada | Netflix
Pro milovníky seriálu Zaklínač bylo jistě nejzásadnější vydání prvního oficiálního traileru k druhé řadě seriálu, plakátu a několika fotek s hlavními hrdiny Marigoldem, Ciri a Lambertem.
Zaklínač
Zaklínač nás v druhé řadě zavede na jediné místo, které Geralt pro výchovu Ciri považuje za bezpečné - Kaer Morhen. Zde žije Vesemir a několik dalších zaklínačů, jejichž vzájemný vztah Lauren Hissrich označila jako vojenskou rodinu: "Mají svá vlastní dobrodružství. Nikdy netuší, jestli se jich bratři vrátí domů a zda vůbec. Jsou k sobě hrubí." Když ale dojde na nejhorší, drží při sobě. Druhá řada Zaklínače bude mít osm epizod, u sedmi z nich Netflix prozradil i jejich název - A Grain of Truth (Ep. 1), Kaer Morhen (Ep. 2), What Is Lost (Ep. 3), Redanian Intelligence (Ep. 4), Turn Your Back (Ep. 5), Dear Friend (Ep. 6), a Voleth Meir (Ep. 7).
o-vikendu-probehl-witchercon-a-pro-milovniky-zaklinace-mel-pripraveno-mnoho-novinek
Zaklínač - 2. řada | Netflix
Poprvé Netflix ale podrobněji představil i animovaný filmový prequel s názvem The Witcher: Nightmare of the Wolf. Hlavním hrdinou příběhu je Vesemir, mladý zaklínač, který se rozhodne, že už nebude dál živořit a začne zabíjet monstra za peníze. Když se objeví nové monstrum terorizující království, vydá se na nebezpečné dobrodružství, které ho donutí čelit démonům ze své minulosti.
Zaklínač: Vlčí sen | Netflix
Dobrou zprávou pak jistě je i to, že oba pořady už znají svá data premiér. The Witcher: Nightmare of the Wolf vyjde 23. srpna a druhá řada Zaklínače pak17. prosince letošního roku. Další připravovaný seriálový, tentokrát hraný prequel The Witcher: Blood Origin zatím žádný termín premiéry nemá.
Další podrobnosti k samotnému WitcherConu, pak najdete přímo na jeho stránkách.
o-vikendu-probehl-witchercon-a-pro-milovniky-zaklinace-mel-pripraveno-mnoho-novinek-1
o-vikendu-probehl-witchercon-a-pro-milovniky-zaklinace-mel-pripraveno-mnoho-novinek-3