Nejkrásnější herečka dneška si zahraje ikonickou panenku. Projekt dostane na starost oceňovaná režisérská osobnost

Nejkrásnější herečka dneška si zahraje ikonickou panenku. Projekt dostane na starost oceňovaná režisérská osobnost
Margot Robbie | Paramount Network
Panenku Barbie zná na světě skoro každý. Blonďatá stálice holčičích
Greta Gerwig
Greta Gerwig
pokojíčků neztrácí popularitu ani po více jak šedesáti letech existence a dobře vědom si toho je také lačný Hollywood. Hraný snímek o zřejmě nejznámější dětské hračce se už připravuje delší dobu a víme, že hlavní roli si zahraje krásná a talentovaná Margot Robbie (Tenkrát v Hollywoodu). Podle čerstvých informací se ovšem projekt výrazně pohnul vstříc realizaci, neboť bylo oznámeno, kdo se chopí režisérských povinností.
Tou vyvolenou osobou je totiž herečka, scenáristka a režisérka Greta Gerwig, která má na svědomí fantasticky hodnocené a na Oscary nominované snímky Lady Bird a Malé ženy. Ona sama pracuje na scénáři společně se svým životním partnerem a dalším úspěšným režisérem Noahem Baumbachem (Manželská historie), což je tvůrčí tandem, který se stoprocentně vyplatí sledovat.
Margot Robbie
Tenkrát v Hollywoodu | Sony
Film o Barbie už v Hollywoodu rezonuje několik let, přičemž panenku si měla roku 2016 zahrát Amy Schumer, než ji podle některých zdrojů nahradila Anne Hathaway. Roli si však nyní hýčká blonďatá diva Robbie, která se pro ni pomyslně narodila a která projekt zaštítí rovněž z pozice producenta. S Gretou Gerwig na palubě se tak rýsuje velmi ambiciózní filmové uchopení, které dost možná zajistí ikonické panence dětskou oblibu na dalších pár let dopředu.