Kill Bill 3 - Nevěstu by mohla vystřídat její dcera!

Kill Bill 3 - Nevěstu by mohla vystřídat její dcera!
Kill Bill 2 | Miramax
Pokud by k tomu ale došlo, Quentin Tarantino má naprosto přesnou představu, kdo by hrál Nevěstinu dceru BB. Byla by to skutečná dcera herečky Umy Thurman Maya Hawke.
"Myslím si, že by bylo fajn se po dvaceti letech k postavám Nevěsty a BB vrátit, dvacet let měly klid, ale nyní by se musely dát na útěk. Jen myšlenka na to, že bych mohl obsadit Umu a její dceru, je zatraceně vzrušující," nechal se slyšet Tarantino.
kill-bill-3-nevestu-by-mohla-vystridat-jeji-dcera-a-to-doslova
Maya Hawke | Netflix
Kill Bill 2 sice končil tím, že Nevěsta porazila Billa a vzala si svou dceru, ale úplně šťastný konec dvojici nečeká. Tarantino varuje, že na světě zůstalo ještě mnoho nájemných zabijáků, kteří chtějí Nevěstu mrtvou: "Přežila Elle Driverová, Sophie Fataleová také, Gogo zase měla dvojče Shiaki, která by se mohla chtít pomstít... Všichni mají Billovi peníze a touhu Nevěstu zabít."
Tarantinovi zbývá natočit poslední snímek a pak hodlá odejít do filmového důchodu, jak sám před několika lety uvedl (deset filmů a dost). Pokud by Kill Bill 3 byl jeho posledním celovečerním filmem, mnoho lidí by se asi nezlobilo. Obzvlášť, kdyby došlo na jednu z nejoblíbenějších verzí Kill Billova pokračování - souboj BB s dcerou Vernity Greenové. Ve snímku Vernity ztvárnila Vivica A. Fox, která se nedávno nechala slyšet, že by se jí líbilo, kdyby její přeživší dceru hrála Zendaya.
Maya Hawke versus Zendaya, to nezní úplně špatně, že?