Slavná herečka čelí útokům z řad fanoušků. Další Aquaman se možná bude muset vzdát jedné ze svých postav

Slavná herečka čelí útokům z řad fanoušků. Další Aquaman se možná bude muset vzdát jedné ze svých postav
Aquaman (2018) | Warner Bros.
Vše začalo v momentě, kdy režisér James Wan postnul na své sociální sítě obrázek, na němž to vypadá jako v nějaké ledové jeskyni a dle jeho komentáře se jedná o záběr z úvodní scény druhého Aquamana, Aquaman: The Lost Kingdom. K příspěvku navíc přidal komentář, že natáčení již odstartovalo a filmu bychom se měli dočkat už na konci příštího roku.
slavna-herecka-celi-utokum-od-fanousku-dalsi-aquaman-se-mozna-bude-muset-vzdat-jedne-ze-svych-postav-3
Aquaman (2018) | Warner Bros.
Tento zdánlivě nevinný post ale rozpoutal peklo, které nejspíš ani samotný režisér nečekal. Brzy byly pod příspěvkem stovky naštvaných komentářů od fanoušků Johnnyho Deppa, kteří chtějí, aby byla postava Mery ztvárněná jinou herečkou než Amber Heard. Tyto spory se týkají jejich soudní pře ohledně údajného domácího násilí, jehož se měl slavný herec dopouštět na své bývalé ženě Amber Heard. Poté, co se navzdory všem svědectvím Deppových bývalých žen, které jeho násilnické sklony vylučovaly, ocitnul v pozici násilníka, přišel o spoustu podstatných rolí jako je například kouzelník Grindelwald z Fantastických zvířat od Warner Bros. nebo kapitán Jack Sparrow v Pirátech z Karibiku od Disney. Od té doby to jde s Johnnym Deppem z kopce.
Fanoušci si ale jeho vinu odmítají přiznat a stále bojují za spravedlnost. Například na Twitteru je nyní velmi populární hashtag #JusticeForDepp, pod kterým se připínají příspěvky bojující za jeho role a práva. V neposlední řadě se tam ale schází spousta emotivních komentářů a fotek, pod kterými si fanouškové vylévají svá srdíčka. Případ mezi těmito herci by se sice mohl brát oficiálně za uzavřený, je ale více než jasné, že soudem to neskončilo. Depp sice přišel o spoustu rolí, ale Heard zase o tisíce fanoušků, kteří ji nyní obviňují z falše a lží. Jak to se slavnou dvojicí nakonec dopadne a přikloní se režisér snímku Aquaman k fanouškovským výzvám?
slavna-herecka-celi-utokum-od-fanousku-dalsi-aquaman-se-mozna-bude-muset-vzdat-jedne-ze-svych-postav-6
Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly (2003) | Walt Disney Studios