Producent Expendables přichází s akčňákem, v němž sexy hvězda série Underworld dokazuje, že věk je jenom číslo

Producent Expendables přichází s akčňákem, v němž sexy hvězda série Underworld dokazuje, že věk je jenom číslo
Jolt | Amazon Prime Video
Často máme na Kinoboxu pocit, že Charlize Theron (45 let) nějakým způsobem vypadá rok od roku lépe, aniž by v ní byla děsivě očividná "plastická" stopa jako v případě Nicole Kidman. Zvednutou rukavici v nejlepším stárnutí zvedá Kate Beckinsale, která je ještě o dva roky starší a nedalekou padesátku byste jí v novém traileru na akčňák Jolt určitě netipovali. Beckinsale se v žánru vždy cítila jako doma, takže to vypadá na solidní jízdu, navíc s docela sympatickou (=sympaticky trhlou) zápletkou:
Lindy (Beckinsale) pracuje jako vyhazovač, přičemž má veliký problém se svým vztekem. Aby nezabila každého, kdo jí zvedne tlak, nosí speciální vestu, která dodá šok pokaždé, když se Linda přiblíží nebezpečné hranici. A obvykle to funguje. Nyní jí ale někdo zavraždil prvního chlapa, jehož kdy milovala. A tady už ani vesta nebude stačit, aby Linda nenašla lidi, kteří jsou za jeho smrt zodpovědní a neposlala je hodně bolestivě na onen svět.
Jolt
Snímkem Jolt zpestří svou nabídku Prime Video 23. července. Dále hrají Stanley Tucci, Bobby Cannavale, Jai Courtney, David Bradley nebo Susan Sarandon. Režie se ujala Tanya Wexler (vynikající komedie Vrtěti psem).
Jolt
Jolt