Netflix: Červencové premiéry ve znamení ujetých reality show, hororů i romantiky

Netflix: Červencové premiéry ve znamení ujetých reality show, hororů i romantiky
Kočičí lidé | Netflix
Pojďme se na to podívat pěkně přehledně a nezapomeňte, že tento článek postupně doplňujeme a aktualizujeme, aby byl červencový přehled premiér na Netflixu kompletní.
1. července
Slyšitelně - americký sportovní dokument. Amaree Mckenstry-Hall a jeho spoluhráči z týmu amerického fotbalu na Marylandské střední škole pro neslyšící na sobě tvrdě makají a řeší přitom osobní trable i tragédie.
Dynasty Warriors - filmová adaptace hry Dynasty Warrios. Příběh nás zavede do neklidných časů za vlády dynastie Han. Ambiciózní Dong Zhuo vládně dvoru i prostému lidu a hrdinové z celé země se začínají bouřit...
Zhen san guo wu shuang
Dynasty Warriors | Netflix
Generace 56k - italský romantický seriál. Díky náhodnému setkání si dva třicátníci dobře zapamatovali rok 1998, kdy s nimi třískaly hormony a internet jim navždycky změnil život.
Young Royals - princ Wilhelm se musí vypořádat s novým životem na internátní škole Hillerska, snaží se ve všem naslouchat svému srdci, což je ale mnohdy horší, než by se mohlo původně zdát.
2. července
Big Timber - kanadská reality show. Kevin Westob a jeho zaměstnanci se v rámci své nebezpečné práce snaží, aby jejich pila i řemeslo přežily pro další generace.
Fear Street: 1994 - celovečerní adaptace knižní série R. L. Stinea.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou-4
Fear Street: 1994 | Netflix
Smrtící střední - druhá řada francouzského seriálu. Dva středoškoláci uzavřou dohodu s nadpřirozenou bytostí a díky mimořádným schopnostem společně řeší případ vraždy.
Krása, která uchvátila srdce - indické krimi. Žena je podezřelá z vraždy vlastní manžela, během vyšetřování odhaluje podrobnosti o jejich trnitém vztahu, které ještě více zahalují pravdu o tom, co se stalo.
Osmá noc - jihokorejský horor. V jedné ruce růženec a v druhé ostrá sekera. Tenhle mnich nahání tisíce let starého ducha, který ovládá lidi a rozpoutal na Zemi úplné peklo.
4. července
We the People - americký hudební krátkometrážní seriál. Naučte se základy občanských práv a občanství díky optimistickým písním populárních umělců jako Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert, Brandi Carlile a dalších.
We the People
We the People | Netflix
5. července
You Are My Spring - jihokorejský romantický seriál. Lidé se zraněnou duší se nastěhují do stejného domu, kde se stane vražda. Da-Jung Kangová kdysi přespala v jednom hotelu, který se v jejím srdci stal domovem a jako dospělá se stala jeho manažerkou. Právě se přestěhovala do nového domova, kde chce začít od začátku. Stejně jako její soused Young-Do Joo, psychiatr, který chce pomáhat sebevrahům, aby chtěli žít dál. Je chytrý a dokáže odhalit lidská srdce, která dokáže uzdravit, s tím svým už to ale neumí.
6. července
Tak snad abyste šli s Tomem Robinsonem - druhá řada amerického komediálního seriálu. V tomto neobvyklém pořadu se spoustou skečů a legračních hostů je všechno tak trochu nenormální.
7. července
Kočičí lidé - americký dokumentární seriál vypráví příběhy některých z nejpozoruhodnějších a nejpřekvapivějších „kočičích lidí“ na světě, které vyvracejí negativní stereotypy a odhalují pravdu o tom, co to znamená milovat tyto nezávislé tvory.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou
Bartkowiak | Netflix
Psí přátelé - druhá řada dokumentárního seriálu. Od válkou rozpolcené Sýrie po italskou restauraci. Tenhle seriál zkoumá neotřesitelné pouto mezi psy a jejich páníčky bez ohledu na okolnosti.
Major Grom: Morový doktor - policista major Igor Grom je známý po celém Petrohradu pro svou povahu a nesmlouvavý přístup ke všem druhům zločinů. Jednoho dne se ale objeví záhadný muž v masce, prohlásí se Morovým lékaře a řekne, že město je nemocné a on ho vyléčí. Problémem je, že jeho léčba se rovná zabíjení lidí, kteří unikli trestu za své zločiny díky svým penězům nebo společenskému postavení. Společnost se děsí, policie je bezmocná a Igor poprvé ve své kariéře čelí tomu, že neví jak dál a jeho práce nejspíše rozhodne o osudu celého města.
Bažina - druhá řada polského seriálu. V polském městě na začátku 80. let najdou zavražděnou prostitutku a vedoucího mládeže. Policie ale s případem zachází tak, že vzbudí podezření dvou novinářů.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou-2
Bažina | Netflix
Válka za dveřmi - Ze dvou protikladných rodin jsou náhle sousedé a mezi matkami obou rodů vypukne válka s naprosto nečekanými následky.
8. července
Elize Matsunaga: Byl jednou jeden zločin - zločin, který otřásl celou Brazílií. Elize Matsunagaová zastřelila a rozčtvrtila svého bohatého muže. Teď v tomhle podrobném dokumentárním seriálu poprvé promlouvá o svém případu.
Resident Evil: Infinite Darkness - animovaný seriál. Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation.
9. července
Atypický - čtvrtá řada amerického komediálního seriálu.
Biohackeři - druhá řada německého sci-fi seriálu. Dívka začne studovat medicínu na prestižní německé univerzitě, aby vypátrala, jak souvisí tragická událost v její rodině s vizionářskou profesorkou biologie.
Biohackeři
Biohackeři | Netflix
Fear Street Part 2: 1978 - druhý díl hororové trilogie 'Fear Street' podle spisovatele R. L. Stinea.
How I Became a Superhero - zatímco superhrdinové splynuli s pařížskou společností, objeví se nová droga, která propůjčuje superschopnosti smrtelníkům.
Jak se stát tyranem - každý diktátor musí znát triky, jak si získat a udržet moc. Lehce cynický americký dokumentární seriál o despotech v dějinách lidstva.
Loni v létě - během léta v přímořském městečku zažívá šestnáctiletý Deniz romanci se svou dětskou láskou a zaplétá se do milostného trojúhelníku.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou-6
Loni v létě | Netflix
Lee Su-kun: Smyslový kouč - stand-up vystoupení jihokorejského komika Su-kuna Lee.
Kuchařka z Costamaru - v Madridu roku 1720 se ovdovělý vévoda vrací do víru společenského života a zakouká se přitom do talentované kuchařky.
The Water Man - chlapec se vydává na cestu za záchranou nemocné matky. Hledá mýtickou osobu, o které se říká, že má magickou léčivou sílu.
Virgin River - premiéra třetí řady amerického dramatického seriálu. Zdravotní sestra z velkoměsta po přestěhování do odlehlého kalifornského městečka za prací ošetřovatelky zjistí, že život v městečku není tak jednoduchý, jak očekávala.
Virgin River
Virgin River | Netflix
13. července
Naomi Osaka - dokument o jedné z nejúspěšnějších tenistek současnosti Naomi Osakaové. Pořad sleduje její kariéru i přípravu na chystané olympijské hry.
Ridley Jones - hlavní hrdinkou nového animovaného dobrodružného seriálu je šestiletá Ridley, která spolu se svou babičkou a maminkou chrání muzeum, jež nazývá svým domovem. Po nocích tak musí dohlížet na vystavené exponáty, neboť po setmění tu všechno ožívá. Ridley se bude muset naučit nejen respektu vůči ostatním, ale i tomu, co znamená být skutečnou strážkyní muzea.
14. července
Klasický horor - cizinci cestující po severní Itálii uvízli v lesích, ze kterých se musí pokusit dostat živí.
Výbušnej koktejl - akční novinka režiséra Navota Papushada je příběhem několika generací žen, které se postaví lidem, kteří by je mohli připravit o všechno.
Výbušnej koktejl
Výbušnej koktejl | Netflix
Heist - dokumentární seriál mapující trojici nejznámějších loupeží nedávné americké historie s výpovědmi svědků a rekonstrukcí toho, co se tehdy skutečně událo. První díl Sex Magick Money Murder vypráví případ jedenadvacetileté ženy, která v casinu ve Vegas uloupila miliony v hotovosti. The Money Plane - druhý díl nám představí budoucího otce, kterému se podařilo získat majlant na letišti v Miami a poslední díl jménem The Bourbon King zrekonstruuje největší vloupačku do palírny bourbonu v Kentucky.
My Unorthodox Life - profesní a soukromý život módní magnátky Julie Haartové - bývalé členky ortodoxní židovské komunity, ze které se stala generální ředitelka světové módní značky Elite.
Soukromá síť: Kdo zabil Manuela Buendíu? - podrobná studie práce renomovaného mexického novináře Manuela Buendíi se snaží odhalit jeho vraždu a vazby mezi politiky a obchodem s drogami.
Návod na dokonalou rodinu - manželský pár z Québecu se potýká s nástrahami, tlakem a vysokými očekáváními spojenými s výchovou dvou dětí ve společnosti posedlé úspěchem a profilem na sociálních sítích.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou-1
Poslední žoldák | Netflix
15. července
A Perfect Fit - indonéská romantická komedie. Na Bali přeskočí jiskra mezi módní blogerkou a nadaným obuvníkem, což ji vede k pochybnostem o závazcích vůči snoubenci.
Beastars - druhá řada anime seriálu. Ve světě, kde společně žijí zvířata všech druhů, pocítí něžný vlk predátorské nutkání, když se v jeho škole začne vyšetřovat vražda.
Emicida: AmarElo – Live in São Paulo - koncert brazilského rappera Emicidy v Sao Paulu.
My Amanda - filipínská romance. Dva blízcí přátelé sdílejí každý aspekt jejich životů. Jak se postupem času mění, jejich pouto je jediným pevným bodem.
Tenkrát poprvé - premiéra druhé řady komediálního seriálu. Američanka indického původu prodělala traumatický rok a teď chce hlavně místo outsidera být oblíbená. Jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to neulehčují.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou-5
Tenkrát poprvé | Netflix
16. července
Deep - thajský thriller. Čtyři studenti medicíny trpící nespavostí se přihlásí do neurologického experimentu, který se rychle začne vymykat kontrole a mladí lidé se z něj musí dostat dříve, než bude příliš pozdě.
Máme jasno - třetí řada dokumentárního seriálu. Tenhle naučný seriál z dílny studia Vox prozkoumává širokou škálu témat, jakými jsou divoký svět K-popu, nárůst popularity kryptoměn nebo neustále selhávající diety.
Fear Street Part 3: 1666 - třetí díl hororové trilogie 'Fear Street' podle spisovatele R. L. Stinea.
Van Helsing - premiéra páté řady amerického seriálu. Vanessa Helsingová, vzdálená příbuzné legendárního lovce upírů Abrahama Van Helsina, vstává z mrtvých a zjišťuje, že svět ovládli upíři. Stává se poslední nadějí lidstva na to, že se vše ještě vrátí do starých kolejí.
Johnny Test - nejnovější reboot stejnojmenného animovaného seriálu od Cartoon Network. Hlavním hrdinou je obyčejný chlapec Johnny, kterého jeho geniální sestry - dvojčata používají při svých pokusech jako pokusného králíka.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou-3
Johnny Test | Netflix
17. července
Ali a královny - indonéská komedie. Po otcově smrti vyrazí mladík do New Yorku hledat matku, kterou dlouho neviděl. A brzy zjistí, že lásku a porozumění najde tam, kde by to nečekal.
21. července
Černobyl - hasič Alexej právě odešel do důchodu, našel svou dávnou lásku a chce s ní začít nový život. Nečekaná a tragická havárie v Černobylu ho ale opět vrhne do víru nebezpečí.
Sexy Beasts - britská reality show, která si hraje s lidským vzhledem. Sexy Beasts nás seznámí s několika lidmi, kteří vyrazí na rande na slepo v kostýmu od hlavy až k patě. Na konci pořadu si masky sundají a zjistí, jestli jejich pouto je dostatečně silné na skutečný vztah.
Sexy příšery
Sexy příšery | Netflix
Filmy našeho dětství - druhá řada dokumentárního pořadu o nejlepších a nejoblíbenějších snímcích. U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili.
Too Hot to Handle Brazil - brazilský spin-off pořadu Too Hot to Handle.
Lovci trolů: Úsvit Titánů - hrdinové seriálu Lovci trolů musí spojit síly v novém epickém dobrodružství. Musí stanout proti Arcade Order, jež chce odvládnout magii, která je všechny spojuje.
22. července
Words Bubble Up Like Soda Pop -netradiční romantický anime příběh o dvou mladých lidech s komunikačními problémy. Chlapec nosí neustále sluchátka a používá básně haiku a příliš stydlivá dívka neustále nosí masku a udělá pouze online videa.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou-7
Words Bubble Up Like Soda Pop | Netflix
23. července
A Second Chance: Rivals! - australské sportovní drama. Blíží se velká gymnastická soutěž. Jak uspěje skupina dívek z venkova v porovnání s těmi z města?
Bankrolled - mexická komedie o dvou mileniálech, kteří vytvoří novou odvážnou aplikaci pro větší sociální spravedlnost, jež jim vydělá miliony.
Krvavě rudé nebe - letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství.
Feels Like Ishq - série krátkých indických filmů sleduje příběhy mladých lidí čelících škále různých emocí, které přicházejí ruku v ruce s romantickými vztahy na neočekávaných místech.
Vládci vesmíru: Odhalení - válka za Eternii opět začíná. Blíží se finální bitva mezi Ha-Manem a Skeletorem.
Vládci vesmíru: Odhalení
Vládci vesmíru: Odhalení | Netflix
Holky z červeného gauče - druhá řada španělského krimi seriálu. Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy.
Poslední dopis od milence - filmová adaptace románu Jojo Moyesové Poslední dopis od tvé lásky. Novinářka objeví truhlu s milostnými dopisy ze 60. let a rozhodne se přijít na kloub záhadám kolem románku, o kterém vyprávějí.
27. července
Mighty Express - čtvrtá řada animovaného seriálu pro nejmenší. Svezte se vláčky Mighty Express a poznejte jejich dětské kamarády, kteří si vždycky poradí s každým zádrhelem na trati!
Jak prodávat drogy přes internet (rychle) - premiéra třetí řady oblíbeného německého seriálu. Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů
28. července
Bartkowiak - polský akční snímek. Bratr mu zemřel při dopravní nehodě, a tak se bývalý zápasník MMA ujímá vedení rodinného nočního klubu, kde brzy zjišťuje, že smrt jeho bratra nebyla nehoda.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou
Bartkowiak | Netflix
The Snitch Cartel: Origins - kolumbijský kriminální seriál z prostředí drogových kartelů.
Tattoo Redo - tato tetování se skutečně nepovedla, dokáže je ještě někdo zachránit? Na řadu přichází nejlepší tatéři ve svém oboru, aby se o to pokusili.
29. července
Letovisko lásky - Erica se shodou náhodu stává hvězdou na svatbě svého bývalého snoubence poté, co se v rámci oživení své kariéry rozhodne uspořádat koncert v luxusním letovisku.
30. července
Kentaurie - animovaný komediální seriál. Bitvami ostřílený válečný kůň je z bitvy přenesen do země obývané hloupými a zpívajícími tvory všech podob a velikostí. Aby se co nerychleji dostal domů, spojí síly se skupinou těchto magických bytostí a vyrazí s nimi na cestu, která prověří jeho schopnosti více než kterákoli z bitev předtím.
Kentaurie
Kentaurie | Netflix
Myth & Mogul: John DeLorean - tento třídílný dokumentární seriál plný archivních záběrů a exkluzivních rozhovorů sleduje vzestup a pád ikony automobilového průmyslu - Johna DeLoreana. Jaký byl, jaké byly jeho vize i to, jak se mu podařilo zaujmout svět.
Outer Banks - premiéra druhé řady seriálu. Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce.
Glow Up - třetí řada reality show, v níž soupeří maskéři o titul toho nejlepšího z nich.
Poslední žoldák - Jean-Claude Van Damme se pokouší o návrat v nové akční komedii. Jeho syn se stane obětí mezinárodní teroristické organizace, a tak se musí záhadný tajný agent, kterého vláda dříve vypověděla, vrátit do Francie.
netflixove-premiery-na-cervenec-dockaji-se-divaci-serialu-biohackers-fanousci-romanci-od-jojo-moyesove-i-milovnici-hororu-a-totalne-ujetych-reality-sou-1
Poslední žoldák | Netflix