Schmigadoon!: Bláznivý seriálový muzikál jako nečekané eso streamovací služby od 'jablíčka'

Schmigadoon!: Bláznivý seriálový muzikál jako nečekané eso streamovací služby od 'jablíčka'
Schmigadoon! | Apple TV+
Za to, že v souboji streamovacích služeb zatím Apple tahá za kratší sirku, si může společnost sama. Zatímco konkurence nabízí i obsah třetích stran, u jablíčka šli cestou čistě exkluzivního obsahu. Inu, může být, ale s takovou musíte mít v rukávu sakra silná esa. A to se zatím u Apple TV+ nestalo.
Do budoucna už by to ale přeci jen mohlo být zajímavější. Očekávaná adaptace Nadace Isaaca Asimova má šanci Applu hodně zvednout kredit a jako nečekaná pecka působí v prvním traileru bláznivá seriálová novinka Schmigadoon!. Její příběh se točí okolo rozhádaného páru, který se vydá na trip do lesů, aby utužil svůj vztah. Cesta je svede do kouzelného města, ve kterém se každý chová jako v muzikálu ze 40. let. Což by bylo možná milé zpestření výletu, kdyby původní cesta nezmizela a hrdinové v místě neuvízli. Možná zažívají nejlepší okamžik svého života. A možná z toho zešílí.
Schmigadoon!
Hlavních rolí se ujali sympaťák Keegan-Michael Key a Cecily Strong, obyvatele nezvyklého městečka si mimo jiných střihli Alan Cumming, Fred Armisen nebo Jane Krakowski. Obsazení poslední jmenované nemůže zkušené seriálové harcovníky překvapit - Krakowski (známá z Ally McBealové) je nejen výborná komediální, ale též muzikálová herečka.
Show dali dohromady autoři série Já, padouch, režíruje Barry Sonnenfeld (série Muži v černém). Schmigadoon! dorazí na Apple TV+ 16. července.
Schmigadoon!
Schmigadoon!