Trailer: Out of Death - Zkorumpovaní poldové, nepohodlná svědkyně a Bruce Willis oprašující policejní odznak

Trailer: Out of Death - Zkorumpovaní poldové, nepohodlná svědkyně a Bruce Willis oprašující policejní odznak
Out of Death | EFO Films
Ale víte jak, naděje umírá poslední. V novince Out of Death je v centru příběhu mladá žena, která se vydá na tůru. Po cestě se nechtěně stane svědkem toho, jak místní policisté spáchají zločin a když se jim snaží v lese utéct, narazí na bývalého poldu v podání Willise. V devadesátých letech by si je pěkně podal jednoho po druhém, ale vzhledem k jeho současné kariéře bych to viděl tak na deset minut čistého času na plátně, kdy dá hrdince pár rad, zbraň, pak se někam odklidí a svědkyně si bude muset poradit sama:
Out of Death
Traileru se musí nechat, že Out of Death nevypadá, že by z filmu bolely fanoušky akčních osmdesátek oči. Vybrané prostředí je tak akorát pro potřeby zvolené zápletky a dokonce jsou tu smysluplně rozdány karty (pokud jde o postavy), což u podobných béčkových výplachů obvykle absentuje.
Navzdory mírně pozitivním dojmům bych držel optimismus na uzdě. Scénář i režii mají na svědomí debutanti a i na ploše pouhých dvou minut je v traileru využit Willisův double (film se natáčel devět dní, přičemž Willis byl filmařům k dispozici jediný natáčecí den). Hlavní ženské role se ujala Jaime King (Plán útěku 2 a 3). Americká premiéra Out of Death proběhne 16. července.
Out of Death
Out of Death