Catwoman se měla dočkat orálního sexu od Batmana. Podle vydavatelství DC se ale takto hrdinové nechovají

Catwoman se měla dočkat orálního sexu od Batmana. Podle vydavatelství DC se ale takto hrdinové nechovají
Batman se vrací (1992) | Warner Bros.
Třetí řada komiksového animovaného seriálu Harley Quinn, vyprávějící o excentrické antihrdince známé např. z hraných filmů Sebevražedný oddíl a Birds of Prey, mohla nabídnout velice odvážný a provokativní moment. Slavný hrdina Batman v něm měl orálně uspokojovat Catwoman. Podle informací od Variety ale vydavatelství DC zasáhlo a scéna, v níž se měl Temný rytíř tváří sklánět ke Catwoman, musela být z jedné z epizod odstraněna. DC to zdůvodnilo tím, že Batman je hrdina a ti podle nich prý takové věci nedělají.
Tvůrci seriálu se vedení DC zeptali, zda chtějí, aby byli hrdinové vnímáni jako sobečtí milenci, kteří nechtějí sexuálně potěšit svého partnera. Autoři si to vysvětlují tak, že problém je spíše v tom, že by pro DC bylo obtížné prodávání hraček hrdinů, kteří někoho orálně uspokojují.
Harley Quinn
Harley Quinn
Kladně hodnocený seriál Harley Quinn se začal ve Spojených státech vysílat ke konci roku 2019 a nyní má dvě série po třinácti epizodách. Zatímco ve zmíněných filmech Jokerovu bývalou milenku ztvárnila Margot Robbie, v seriálu ji dabuje Kaley Cuoco, hvězda kultovního sitcomu Teorie velkého třesku či nového seriálu HBO Letuška.
Margot Robbie
Letuška