V novém Johnu Wickovi se mohl objevit Blade. Nakonec dorazí "jen" Scorpion z Mortal Kombatu

V novém Johnu Wickovi se mohl objevit Blade. Nakonec dorazí "jen" Scorpion z Mortal Kombatu
John Wick (2014) | Lionsgate
Jsou to sotva dva týdny, co bylo oznámeno, že se v dalším dílu úspěšné akční série John Wick po boku Keanu Reevese objeví legendární hongkongský řezník Donnie Yen (tetralogie Ip Man). Před pár dny se ale začalo mluvit o účasti další velké akční hvězdy - Wesleyho Snipese. Ten se proslavil jako excentrický padouch Simon Phoenix z akční sci-fi komedie Demolition Man, ale hlavně jako drsný upírobijec Blade ze stejnojmenné komiksové filmové trilogie. Snipes měl ztvárnit experta na zacházení s mečem, jednání s ním ale nakonec nikam nevedlo, takže se ve filmu bohužel neobjeví.
Wesley Snipes
Blade
Na koho se ale těšit můžeme, je čerstvě obsazený Hiroyuki Sanada, charismatický japonský herec, jenž se nedávno výrazně blýsknul jako drsný Scorpion v nové filmové adaptaci kultovní videohry Mortal Kombat. Příští rok ho uvidíme v dalším očekávaném akčním filmu - po boku Brada Pitta se objeví ve snímku Davida Leitche (Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw) Bullet Train, kde se během cesty vlakem střetne na život a na smrt několik profesionálních zabijáků.
Hirojuki Sanada, Joe Taslim
Joe Taslim a Hiroyuki Sanada v Mortal Kombat | Warner Bros.
Ze starých známých by se měl vrátit Laurence Fishburne, velmi pravděpodobný je i návrat Iana McShanea či Lance Reddicka. Natáčení by mělo začít v létě a tentokrát se s hlavním hrdinou podíváme do Francie, Německa či Japonska. Světová premiéra je naplánována na 27. května 2022.