Aquaman 2: Podvodní světy dokážou být děsivé. Režisér Wan odtajnil název filmu a rozhovořil se o připravované komiksovce

Aquaman 2: Podvodní světy dokážou být děsivé. Režisér Wan odtajnil název filmu a rozhovořil se o připravované komiksovce
Aquaman | Warner Bros.
James Wan se totiž na svém Instagramu pochlubil fotkou z produkční schůzky, na které je vidět obrazovka s titulkem Aquaman and the Lost Kingdom.
Do role mocného vládce oceánů se samozřejmě vrátí Jason Momoa, svůj návrat oznámil i Patrick Wilson jako Orm a očekávat lze i návrat Amber Heard v roli Mery. Nově příchozím je dánský herec Pilou Asbæk. Kromě režie James Wan druhého Aquamana i produkuje. Scénář k filmu napsal David Leslie Johnson McGoldrick. Zápletka je zatím držena v tajnosti, ale již víme, že druhé Aquamanovo dobrodružství by mělo obsahovat hororové prvky.
"Stejně jako první díl měl hororovou rovinu díky příšerám z Hlubiny, v druhém díle také chybět nebude," uvedl Wan. "Myslím si, že horor je mou součástí, ve snímcích jako tento to přichází samo. Zvláště ve filmech jako je Aquaman... Ty podvodní světy umí být velmi děsivé. Takže má přirozená láska k hororu mě nutí trošku to okořenit."
Aquaman and the Lost Kingdom by měl do kin zamířit 16. prosince 2022.