Film, kvůli kterému si jedna z nejvíc sexy hereček Hollywoodu rozbila manželství s otcem svých tří dětí, se odhaluje v prvním traileru

Film, kvůli kterému si jedna z nejvíc sexy hereček Hollywoodu rozbila manželství s otcem svých tří dětí, se odhaluje v prvním traileru
Midnight in the Switchgrass | Lionsgate
Je to pár dní, co jsem v článku Bruce Willis proti smrtícímu organismu na vesmírné arše. Film Nezvaný host z loňského roku zdarma k vidění psal, že Willis s natáčením laciných kousků jen tak neskončí, protože jich jen nyní má ve výrobě rovnou 13 (z toho 8 v post-produkci). A také, že jsem nepoučitelný, takže vás budu nadále o jeho novinkách informovat, i když z toho dávno nemám žádnou radost. Držím slovo a proto si dnes dáme trailer na krimi Midnight in the Switchgrass, v níž s Megan Fox honí sériového vraha:
Po stopách vraha | Lionsgate
Jako režisér filmem debutuje Randall Emmett, který v posledních letech všechny ty Willisovy béčkové šílenosti produkoval. Bývalá akční hvězda tak roli nejspíš vzala jako protislužbu. Pokud navíc vyjdeme z toho, jak málo v traileru je, s největší pravděpodobností jde hlavně o lákadlo na plakát.
Příběh snímku je zasazen do roku 2004. Sérii záhadných vražd, jež se snaží řešit floridský policista Byron Crawford (Emile Hirsch), dostane na starost agentka FBI v podání Fox. První upoutávka toho nerozumně vyzrazuje příliš a svým střihem ani výběrem scén neslibuje nějaký výjimečný filmový zážitek (ale takové ambice tu asi ani nikdy nebyly). Ve výsledku tak bude pamatován hlavně pro to, že se při jeho natáčení potkali Fox a Machine Gun Kelly, což vedlo k tomu, že bývalá hvězda Transformerů odešla od svého manžela.
Midnight in the Switchgrass zamíří do amerických kin 23. července.
Po stopách vraha
Midnight in the Switchgrass