Nejočekávanější filmové novinky, které dorazí na streamovací služby v červnu '21

Nejočekávanější filmové novinky, které dorazí na streamovací služby v červnu '21
V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz | Warner Bros.
V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz (2021)
V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz
Manželé Warrenovi (Patrick Wilson a Vera Farmiga), známí vyšetřovatelé paranormálních jevů, budou ve třetím dílu veleúspěšné hororové série čelit další děsivé záhadě. Snímek v režii Michaela Chavese (La Llorona: Prokletá žena) přináší případ, v němž byla poprvé v americké historii použita posedlost ďáblem při obhajobě zločinu.
Snímek bude k dispozici na HBO Max 4. června (od 24. června by měl být k vidění i v českých kinech)

Nekonečný (2021)
Nekonečný
Sci-fi thriller Antoinea Fuquy (Training Day, Equalizer) vypráví o muži (Mark Wahlberg), který zjistí, že halucinace, které ho dlouhodobě trápí, jsou ve skutečnosti záblesky z jeho minulých životů. Dále hrají Chiwetel Ejiofor, Dylan O'Brien, Toby Jones či Rupert Friend.
Film bude dostupný na Paramount+ 10. června (od 9. září by měl být k vidění i v českých kinech)

Fatherhood (2021)
Otcovství: trailer | Netflix
Nový film Paula Weitze (Jak na věc, Fotři jsou lotři) představí populárního amerického komika Kevina Harta (Jumanji: Vítejte v džungli) v roli svobodného otce, jenž vychovává malou dceru po nečekané smrti své ženy, která zemřela den po porodu.
Snímek dorazí na Netflix 18. června

Luca (2021)
Luca
Novinka studií Disney a Pixar (Coco, Frčíme, Duše) se odehrává v malebném městečku italské riviéry. Vypráví o dospívajícím chlapci, který zažívá nezapomenutelné letní prázdniny plné zmrzliny, těstovin a vyjížděk na mopedu. Prosluněná dobrodružství prožívá Luca se svým novým nejlepším kamarádem, avšak jejich veselí ohrožuje přísně střežené tajemství, neboť oba jsou ve skutečnosti vodní příšeráci z podmořského světa.
Film se objeví na Disney+ 18. června (od 17. června by měl být k vidění i v českých kinech)

Život v Heights (2021)
Život v Heights
Výpravný muzikál je společným projektem úspěšného herce, skladatele a dramatika Lina-Manuela Mirandy (Hamilton) a režiséra Jona M. Chu (Let's Dance 3D, Šíleně bohatí Asiati). Hrdinou příběhu je přitažlivý majitel vinárny Usnavi (Anthony Ramos), jenž šetří každý cent a doufá, představuje si a zpívá o lepším životě.
Snímek bude k dispozici na HBO Max 18. června (od 26. srpna by měl být k vidění i v českých kinech)

The Ice Road (2021)
Liam Neeson nejen, že nedodržel své slovo, že už nebude nadále hrát v akčních filmech, ale dokonce jich natáčí snad ještě více než doposud. V novince scenáristy a režiséra Jonathana Hensleighe (Smrtonosná past 3, Kat) poté, co horníci uvíznou v dole na dalekém severu Kanady, se musí skupinka řidičů v čele s Mikem (Neeson) vydat na neuvěřitelnou záchrannou misi přes zamrzlý oceán. Jejich cílem je dodat potřebné vybavení, které může nebohé horníky vysvobodit z jejich nedobrovolného vězení.
Film dorazí na Netflix 25. června