To, že jste na plátně superhrdinou, vám ještě nezaručí, že vás budou milovat vlastní děti. Tito herci o tom ví své

To, že jste na plátně superhrdinou, vám ještě nezaručí, že vás budou milovat vlastní děti. Tito herci o tom ví své
Chris Hemsworth a Robert Downey Jr. | Marvel Studios
U slavných lidí tomu samozřejmě není jinak. Pokud jste navíc herec, který se na stříbrném plátně představil jako superhrdina, možná si ve skrytu duše představujete, jak se váš potomek vytahuje před ostatními, že jeho táta je Thor nebo třeba Iron Man.
Jenže všude je to stejné a cizí je zkrátka vždycky lepší. Proto nezbývá než se smířit s tím, že své děti nějakou rolí ve filmu neohromíte. Jejich preference jsou mnohdy úplně jinde, a tak je třeba to brát s humorem a podělit se s fanoušky o to, jak vás vaše děti zase dostaly. Zde je pár příkladů za všechny. Chris Hemsworth, Chris Pratt, Robert Downey Jr. a i Dwayne Johnson jsou tatínky malých rebelů a rebelek, kteří si vybrali za hrdiny někoho úplně jiného.
Syn Chrise Hemswortha by chtěl být Supermanem, syn Roberta Downey Jr. miluje Spider-Mana, syn Chrise Pratta dává přednost kapitánovi Amerikovi a dcera Dwayne Johnsona miluje Aquamana. Zkrátka smůla, pánové. :-) Aneb jak to vtipně okomentoval Chris Hemsworth, ještě, že těch dětí máte víc, naděje přežívá.
Největší legrace každopádně může nastat ve chvili, kdy potomci vyrostou a začnou si z rodičů na sociálních sítích dělat legraci! To bude teprve k popukání. Zatím jsou mistry ve ztrapňování vlastního otce synové herce Roba Loweho. Ti na něm nenechají pod jeho příspěvky na sociálních profilech nit suchou.