Hugh Jackman předává štafetu. Na své místo v x-menovském universu vybral slavného nástupce

Hugh Jackman předává štafetu. Na své místo v x-menovském universu vybral slavného nástupce
X-Men Origins: Wolverine (2009) | 20th Century Fox
V roce 2019 se x-menovská série setkala s právními problémy ohledně licence. To se však díky splynutí společností Disney a Fox naštěstí vyřešilo. Na začátku tohoto roku bylo následně oznámeno, že Marvel plánuje velký projekt, jenž by měl legendární X-Meny přivést zpět do jejich filmového universa, a to ve velkém stylu. Zatím není známo příliš detailů, ale internetový magazín The Illuminerdi oznámil, že se na snímku s názvem Mutanti pod vedením generálního ředitele společnosti Marvel, Kevinem Feigem, začalo údajně již pomalu pracovat.
X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men Origins: Wolverine (2009) | 20th Century Fox
Nyní je na čase, aby se začalo řešit herecké obsazení, aby mohlo natáčení restartu očekávané franšízy začít. Vzhledem k tomu, že byl první díl X-Menů natočený před více než dvaceti lety, znamená to, že navázat spolupráci s původními herci je již prakticky nemožné. Fanoušci proto netrpělivě čekají, s jakými nástupci studio přijde. Hlavní představitel Wolverina, herec Hugh Jackman, nicméně vyslovil své speciální přání ohledně nástupce.
Oproti jiným postavám v x-menovských filmech byl Wolverine dosud jediným charakterem, kterého ztvárnil od začátku do konce jeden herec. Tuto ikonickou roli Jackmana měl ale ukončit snímek Logan v roce 2017. Při jednom z rozhovorů pro MTV Hugh Jackman prozradil, koho by chtěl vidět jako svého nástupce v budoucích filmech. Podle jeho slov by byl ideálním kandidátem oblíbený herec Tom Hardy, jehož můžeme znát ze snímků jako Černý jestřáb sestřelen, Bratrstvo neohrožených, REVENANT Zmrtvýchvstání, Šílený Max: Zběsilá cesta a Dítě číslo 44.
Venom (2018)
Venom (2018) | Sony
Jediným problémem ale je, že v Marvel universu již v současné době ztvárňuje roli Eddieho Brocka ve filmu Venom, kterému před pár dny vyšel trailer filmového pokračování s názvem Venom 2: Carnage přichází. Z tohoto důvodu si bohužel nemůžeme být jistí, zda bude Jackmanovo přání splněno. Koho byste chtěli na místě Wolverina vidět vy?