Gwyneth Paltrow po vaginální svíčce opět šokuje. Během lockdownu prý pila hodně alkoholu a jedla dokonce i chléb

Gwyneth Paltrow po vaginální svíčce opět šokuje. Během lockdownu prý pila hodně alkoholu a jedla dokonce i chléb
Gwyneth Paltrow | Paramount Network
S oscarovou hollywoodskou herečkou Gwyneth Paltrow (Zamilovaný Shakespeare, Dokonalá vražda, Avengers) je občas docela veselo. Před časem velmi pobavila zprávou, že hodlá prodávat svíčky, které budou "vonět" jako její vagína (a jiné dokonce jako její orgasmus). Ohledně tohoto jejího specifického "vaginálního" byznysu si z ní následně dělala veřejně legraci i její vlastní dcera Apple.
Pandemická situace se na lidech podepisuje různě a některé občas nutí jít až do extrémů. Výjimkou samozřejmě nejsou ani celebrity jako právě slavná americká herečka. Ta totiž přiznala, že během lockdownu někdy vypila i dva alkoholické koktejly za noc a dokonce občas jedla i chléb a těstoviny!
Dokonalá vražda
Dokonalá vražda | 1998 Warner Bros.
Paltrow je známá tím, že vyznává zdravý životní styl (nejí rafinovaný cukr, nepije alkohol, denně cvičí), takže to, co pro některé z nás představuje něco zcela běžného, může někoho s tak vyhraněným vztahem k jídlu a pití považovat za radikální prohřešek. V současnosti už ale údajně "nehřeší" a žije opět co nejvíce zdravě.
Talentovaný pan Ripley
Talentovaný pan Ripley | Paramount Pictures