Studio vypustilo úvodní scénu z nového dílu Saw, fanoušci série budou nadšeni

Studio vypustilo úvodní scénu z nového dílu Saw, fanoušci série budou nadšeni
Spirála strachu: Saw pokračuje | Lionsgate
Zatímco v posledních dílech série byly vždy v centru dění samotné oběti, nejnovější příspěvek nesoucí název Spirála strachu: Saw pokračuje se vydává jiným směrem. Tentokrát budeme sledovat počínání detektivů, přičemž hlavního vyšetřovatele si nečekaně střihl jindy komediální Chris Rock. Aby těch radikálních změn v obsazení nebylo málo, role jeho otce, který se do případu také zapojí, se ujal velikán Samuel L. Jackson.
Studio se nyní rozhodlo nalákat na snímek uvolněním úvodního mordu. A fanoušci by měli být spokojeni - přesně tohle od série ve velkém očekávají:
Spirála strachu: Saw pokračuje
Oficiální popis děje: Začíná se psát nová kapitola z děsivé knihy Saw. Zločinný strůjce pokřivené spravedlnosti roztáčí spirálu nečekané pomsty. Mladý detektiv Ezekiel "Zeke" Banks (Rock) a jeho parťák (Max Minghella) vyšetřují děsivé vraždy, které začínají připomínat nechvalně známé případy z minulosti. Nevědomky se tak stanou hráči na šachovnici morbidní hry zákeřného vraha. A to ještě "Zeke" netuší, že spolu s ním bude ďábelskému plánu šíleného zločince čelit i jeho otec, vážený policejní veterán (Jackson).
Protože česká kina zatím nefungují (leč to se snad již brzy konečně změní), nemá nový díl Saw pevně stanovené datum premiéry. Naposledy měla distribuční společnost Vertical Ent. na stránkách uvedeno 24. června, v tuhle chvíli je ale kolonka premiéry prázdná. Doufejme, že se brzy zaplní.
Spirála strachu: Saw pokračuje
Spirála strachu: Saw pokračuje