Tom Cruise při natáčení Mission: Impossible 7 opět riskoval

Tom Cruise při natáčení Mission: Impossible 7 opět riskoval
Tom Cruise | Paramount Network
Při natáčení sedmého dílu tomu samozřejmě nebylo jinak a ačkoliv by se mohlo zdát, že nejnáročnější a nejnebezpečnější bylo viset z letadla, podle slov Toma Cruise pro něj úplně nejzákeřnějším kouskem bylo řídit motorku.
Herec je dlouholetým milovníkem motorek, vlastní jich několik, dokonce i pár na zakázku vyrobených či upravených modelů, takže by se dalo říci, že ho při jízdě na tomto stroji už nemůže nic překvapit. Na druhou stranu nutno přiznat, že za to mohla skutečnost, že ji řídil z útesu, což asi není úplně běžná motorkářská záležitost.
uz-visel-z-letadla-skakal-padakem-nejhorsi-byla-ale-pry-jizda-na-motorce-tom-cruise-pri-nataceni-mission-impossible-7-opet-riskoval-1
Mission: Impossible 7 | Empire/Paramount Pictures
"Kdyby byl příliš silný vítr, shodil by mě z rampy," vysvětlil Tom Cruise v rozhovoru pro časopis Empire, proč byl daný prvek dosud nejnebezpečnějším v jeho kariéře. "Helikoptéra s kamerou byla taky problémem, protože jsem nemohl po rampě jet plnou rychlostí a riskovat, že ji trefím kamenem. Nebo když se nějak vychýlím, co to s motorkou udělá. Měl jsem šest vteřin na to, abych opustil rampu a zatáhl za padák tak, aby se mi nezamotal do motorky. Kdyby se to stalo, dopadlo by to špatně."
Jízda na lokomotivě na jedné z nově vydaných fotografií v časopisu Empire tak už musela být pro Ethana Hunta nuda.
uz-visel-z-letadla-skakal-padakem-nejhorsi-byla-ale-pry-jizda-na-motorce-tom-cruise-pri-nataceni-mission-impossible-7-opet-riskoval
Mission: Impossible 7 | Empire/Paramount Pictures
A pokud přemýšlíte o jaké rampě je v rozhovoru řeč, připomenu článek s prvními fotkami ze začátku natáčení. Premiéra Mission: Impossible 7 je stanovena na květen 2022. O rok později, v červenci 2023, by měla do kin zamířit i Mission: Immposible 8.