Tom Hardy se vrací jako hrozivý Venom. Jeho nepřítelem tentokrát bude šílený vrah s tváří Woodyho Harrelsona

Tom Hardy se vrací jako hrozivý Venom. Jeho nepřítelem tentokrát bude šílený vrah s tváří Woodyho Harrelsona
Venom (2018) | Columbia TriStar
Z prvního Venoma, komiksového blockbusteru o nebezpečném mimozemském symbiontu, se v kinech docela nečekaně vyklubal hodně velký hit. První recenze rozhodně nebyly nijak nadšené a Tom Hardy, představitel titulní role novináře Eddieho Brocka, navíc prohlásil, že z konečné verze filmu bylo vystřiženo okolo čtyřiceti minut jeho oblíbených scén. Diváky si ale film nakonec našel velmi snadno. Celosvětově vydělal přes 850 milionů dolarů, další díl byl tedy jen otázkou času. Ten se nyní představuje v první upoutávce.
Trailer:
Venom 2: Carnage přichází
Jak napověděl už konec prvního filmu, tentokrát Eddie Brock alias Venom bude muset čelit brutálnímu sériovému vrahovi Cletusu Kasadymu, kterého si zahraje Takový normální zabiják Woody Harrelson. Ten by byl dozajista kvalitním soupeřem i ve své standardní lidské podobě, ovšem ve spojení se symbiontem se z něj stane hrozivý Carnage. Ten se dosud v žádném filmu neobjevil a zatímco z Venoma, jednoho z úhlavních nepřátel Spider-Mana, udělali tvůrci v jedničce v podstatě kladného hrdinu, u Carnage příklon ke straně dobra určitě nehrozí. Střet dvou skvělých herců, měnících se ve vražedná monstra, by tak mohl být nepochybně zajímavý (ve smyslu temný a drsný). Osobně si ho však nedokážu moc představit jako další "rodinnou" marvelovku. Ještě méně pravděpodobné ale je, že by mělo studio odvahu poslat film do světa jakožto mládeži nepřístupný. Snad nás tedy na poli superhrdinských příběhů tentokrát čeká alespoň lepší průměr. Ve víc v tuto chvíli upřímně raději nedoufám.
Kromě Hardyho a Harrelsona se ve snímku objeví i Michelle Williams (Místo u moře), jež si zopakuje roli Eddieho přítelkyně Anne, Naomie Harris (Není čas zemřít) či Stephen Graham (Irčan). Na postu režiséra vystřídal Rubena Fleischera (Zombieland: Rána jistoty) Andy Serkis (Mauglí).
V českých kinech by se měl Venom 2: Carnage přichází objevit od 16. září.