Vánoční komedie Přání Ježíškovi "opisuje" od Poláků. Na scénu se vrací kultovní dvojice z Pelíšků

Vánoční komedie Přání Ježíškovi "opisuje" od Poláků. Na scénu se vrací kultovní dvojice z Pelíšků
Přání Ježíškovi - Eva Holubová a Jaroslav Dušek | Bioscop
Přání Ježíškovi
Film v režii slovenské režisérky Marty Ferencové vznikl podle předlohy polského filmu Listy do M (2011). Snímek v Polsku vidělo přes dva miliony diváků a nyní tam běží úspěšně už čtvrté pokračování filmu. A americkou mutaci uvidí časem také zaoceánští diváci. „Máme velkou radost, že filmová práva na tento velmi úspěšný scénář byla prodána do Hollywoodu. Čeští diváci tak budou mít možnost vidět příběh s našimi herci mnohem dříve než v Americe s těmi americkými,“ dodal Adam Dvořák.
Snímek představí v hlavních rolích například Richarda Krajča, Jiřího Langmajera, Annu Polívkovou, Elizavetu Maximovou, Hanu Vagnerovou, Evu Holubovou nebo Jaroslava Duška.
Film vzniká v produkční společnosti Movie Adama Dvořáka. Do kin jej uvede společnost Bioscop 25. listopadu 2021.
Přání Ježíškovi
Jaroslav Dušek | Bioscop
O čem to je: Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme, jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí ani správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlici z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)