Hororová komedie z pera jednoho z nejlepších českých sci-fi autorů je na cestě!

Hororová komedie z pera jednoho z nejlepších českých sci-fi autorů je na cestě!
Přebal knihy Spad od Františka Kotlety | nakladatelství Epocha
Mezi pozvanými hosty byli i Juraj Červenák a František Kotleta, jeden z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších českých autorů sci-fi. A právě tito autoři se rozpovídali nejen o tom, jak trávili nebo snášeli lockdown, odpovídali na dotazy fanoušků, ale prozradili i své plány do budoucna. Fanoušky těchto dvou literátů jistě potěší fakt, že oba chystají též projekty filmové.
Juraj Červenák prozradil, že podle jeho knižní sedmidílné knižní série Kapitán Stein a notář Barbarič vzniká šestidílný koprodukční seriál z rudolfinské Prahy. Scénář je prý hotov, zbývá tedy najít potřebné finance, jejichž shánění se samozřejmě s ohledem na současnou situaci zkomplikovalo. Podle slov autora ale projekt stále pokračuje a něco z toho prý bude.
horova-komedie-z-pera-jednoho-z-nejlepsich-ceskych-autoru-sci-fi-je-na-ceste
Moderátor Mikoláš Tuček si ve studiu povídal s Františkem Kotletou a po síti s Jurajem Červenákem | Comic-Con Prague Home Edition
A František Kotleta? Ten má prý dnes odevzdávat filmový scénář, který vytvořil s kolegyní Kristýnou Sněgonovou. Mělo by jít o horor s komediálními prvky, ve kterém se dočkáme i řady známých jmen ze světa fantastiky. František Kotleta se nechal slyšet, že netuší, zda bude snímek koukatelný, ale že jeho tvorba je taková zábava, že do toho jednoduše půjdou. Mají dost šíleného producenta i režiséra, kteří to natočí. Pokud se tedy nic nepokazí, mělo by natáčení začít na podzim letošního roku.