Nastává čas lásky. Odstartovalo natáčení druhé řady seriálu Emily in Paris

Nastává čas lásky. Odstartovalo natáčení druhé řady seriálu Emily in Paris
Emily in Paris | Netflix
A s tou se bude samozřejmě potýkat i hrdinka Emily v podání Lilly Collins, která se ocitla uprostřed nečekaného milostného trojúhelníku. Nebudou ji ale čekat pouze trable s láskou, kdepak, zkouškou projde i její americké vidění světa. Emily už žije a pracuje v Paříži nějakou dobu, její názory na to, jak se věci mají nebo jak by měly být, podkopává naprosto odlišná francouzská kultura. Věci zkrátka nejsou dost často tak, jak se zdají a Emily se s tím bude muset vyrovnat. Bude stát více nohama na zemi, konec konců v Paříži nejen žije, ale i pracuje a to s sebou nese závazky a povinnosti. Měla by ale i více cestovat. Žít ve Francii a nepoznat všechny její krásy by byl hřích. Příběh seriálu by tak měl Emily zavést například do St. Tropes nebo Normandie.
Lily Collins
Emily in Paris | Netflix
Zápletku seriálu tvůrce Darren Star stále tají a zatím ji neznají ani herci. V pondělí 3. května v Paříži odstartovalo natáčení a kromě Lilly Collins se do svých rolí vrací i Ashley Park, Lucas Bravo, William Abadie, Samuel Arnold, Philippine Leroy-Beaulieu a Camille Razat. Natáčení by mělo skončit někdy na konci července, zda se tedy Emily dokáže na obrazovky Netflixu dostat před koncem letošního roku, se teprve uvidí. Zatím není známý ani počet epizod. První řada měla deset dílů, druhá tak možná zvolí stejnou cestu. Každopádně pokud vámEmily in Parisunikla a vy nevíte, oč se jedná, zde je oficiální popis seriálu:
Ambiciózní marketingová manažerka Emily sbalí kufry a odjede za prací snů z Chicaga do Paříže. V novém životě ale musí brzo řešit pracovní trable, kamarády i lásku.