Hrouzek potřetí. Chystá se další řada seriálu Lajna

Hrouzek potřetí. Chystá se další řada seriálu Lajna
Lajna | Televize Seznam
Informaci prozradil na svém Instagramu sám Jiří Langmajer spolu se záběry na scénář, který držel v ruce. Příspěvek ale záhy zmizel. Výroba třetí řady Lajny tak má být zatím asi tajemstvím.
První řadu internetového seriálu Lajna natočila a odvysílala Obbod TV v roce 2017, druhou řadu, jejíž premiéra odstartovala v září roku 2019, už si objednala Televize Seznam, která stojí i za třetím pokračováním.
V první řadě Lajny se diváci seznámili s Lubošem Hrouzkem, bývalým hokejistou a vítězem olympijských her v Naganu, jehož kariéra pokračuje v roli trenéra, který dostává nabídku od Havířova, aby pomohl jejich prvoligovému mužstvu vrátit se do extraligy, na čemž se má podílet nejen Hrouzek jako trenér, ale i jeho syn - nadějný mladý hokejista.
Jiří Langmajer, Marek Taclík
Lajna | OBBOD
Druhá řada Lajny se přesunula z Havířova zpět do Prahy, Luboš Hrouzek měl tentokrát zachránit hokejovou Slavii v druhé nejvyšší soutěži, a to i přesto, že musel v minulosti z klubu za podivných okolností odejít.
Nechme se překvapit, jaká hokejová výzva bude před Lubošem Hrouzkem ležet tentokrát a jestli jeho protivníkům opět naskáčou psychosomatické monokly.