Dexter: Nejoblíbenější sériový vrah Ameriky je zpátky v prvním traileru na novou sérii

Dexter: Nejoblíbenější sériový vrah Ameriky je zpátky v prvním traileru na novou sérii
Dexter | Showtime
Po letech tak přichází další, v pořadí již devátá série, slibující důstojnou tečku. Jednoduché to mít ale nebude, protože nová sezóna Dextera (2006) neignoruje klíčové události osmé řady. A právě ty fanoušky pálí zdaleka nejvíce (za všechny jmenuje mizernou dohru s Debrou a opuštění syna).
V tuhle chvíli navíc není jisté, jak přesně se bude navazovat. Respektive to nyní vypadá, že se vyjma Dextera v podání Michaela C. Halla nikdo jiný z původního obsazení nevrací. Alespoň ty vražedné choutky mu podle prvního traileru, i když se na konci minulé série vydal na dráhu dřevorubce, zůstaly...
Čekají nás nicméně nové postavy, z nichž tou nejzajímavější se jeví Kurt Caldwell, majitel motorestu pro kamiony a neoficiální starosta města. Mělo by jít současně o hlavního padoucha a roli získal Clancy Brown (Highlander).
Novou a tentokrát prý opravdu finální sérii o deseti epizodách dostal na starost Clyde Phillips, který měl seriál pod palcem v době, kdy slavil největší úspěch. Premiéry bychom se podle upoutávky měli dočkat letos v zimě.
dexter-nejoblibenejsi-seriovy-vrah-ameriky-je-zpatky-v-prvnim-traileru-na-novou-serii
dexter-nejoblibenejsi-seriovy-vrah-ameriky-je-zpatky-v-prvnim-traileru-na-novou-serii-1