Trailer: Amazon konečně vytahuje těžkou zbraň proti Netflixu - sci-fi za 200 milionů s hvězdou Strážců Galaxie a Jurského světa

Trailer: Amazon konečně vytahuje těžkou zbraň proti Netflixu - sci-fi za 200 milionů s hvězdou Strážců Galaxie a Jurského světa
The Tomorrow War | Amazon Prime Video
Chris Pratt dlouho platil jen za "toho sympatického ňoumu ze sitcomu Parks and Recreation". Pak se namakal kvůli postavě Petera Quilla ve Strážcích Galaxie, následně přišla hlavní role v Jurském světě a Pratt rázem začal platit za žhavé zboží. Jenže vyjma zmíněných filmu se mu zatím nikde jinde extra nedařilo (pokud se bavíme o celosvětových tržbách). Stále se tak čeká, jestli se Pratt opravdu stane jednou z nejzářivějších hvězd nynějšího Hollywoodu.
Dopomoci by mu k tomu měla sci-fi The Tomorrow War, kde se poprvé ve své kariéře ujal i role výkonného producenta. Oficiální popis děje snímku, jehož první trailer najdete níže, je následující: "Svět je v šoku, když přijdou z budoucnosti z roku 2051 cestovatelé časem se zprávou, že lidstvo bude za 30 let na Zemi prohrávat válku s agresivním mimozemským druhem. Jedinou nadějí na záchranu lidstva je vytvoření speciálního týmu vojáků a civilistů ze současnosti, kteří budou přeneseni do budoucnosti, aby se do boje zapojili. Mezi vyvolenými je i učitel Dan Forester (Pratt), který chce zajistit lepší zítřky pro svou malou dcerku. Do boje o záchranu planety ho budou provázet brilantní vědkyně (Yvonne Strahovski) a jeho odcizený otec (J.K. Simmons).
Válka zítřka
Snímek, na který si Amazon zajistil exkluzivní práva za 200 milionů dolarů, natočil Chris McKay (LEGO® Batman film). Scénář napsal Zach Dean (24 hodin života). Premiéra na Prime Video je stanovena na 2. července.
Válka zítřka
Válka zítřka