Captain America 4 bude. Film natočí autor seriálu Falcon and the Winter Soldier

Captain America 4 bude. Film natočí autor seriálu Falcon and the Winter Soldier
The Falcon and the Winter Soldier | Marvel Studios
Postava Stevea Rogerse alias Captaina Americy se dočkala celkem tří filmových dobrodružství (Captain America: První Avenger, Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka), jeho cestu na filmovém plátně ale ukončily události ze snímku Avengers: Endgame, když kapitánův štít skončil v rukách Sama Wilsona aka Falcona (Anthony Mackie).
Seriál Falcon a Winter Soldier si pro Sama Wilsona a kapitánova nejlepšího přítele Buckyho Burnese/Winter Soldiera v podání Sebastiana Stana připravil řadu akčních dobrodružství, na jejichž výsledek se ale musíte podívat sami, neboť nehodlám nic prozrazovat a zkazit vám zážitek. Jedno je ale jisté již teď, Captain America 4 bude a scénář k němu napíše tvůrce seriálu Malcolm Spellman spolu se scenáristou Dalanem Mussonem.
Jeremy Renner, Chris Evans, Sebastian Stan, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie
Captain America: Občanská válka
Jestli se objeví některá z postav ze zmíněného seriálu a v jakém rozsahu je zatím ve hvězdách. Víme pouze to, že Steve Rogers v podání Chrise Evanse se na plátně již neobjeví, jak potvrdil nejen herec, ale i prezident společnosti Marvel Kevin Feige.
Každopádně ve hře je i druhá řada seriálu. Kevin Feige se nechal již dříve slyšet, že některé hrané seriály určené pro premiéru na Disney+ se dočkají vícero pokračování. V případě Sama Wilsona a Buckyho Burnese je to více než pravděpodobné.