Neztrapňuj mě, tati!: Nespoutaný Django se v novém sitcomu vrací ke komediálním kořenům

Neztrapňuj mě, tati!: Nespoutaný Django se v novém sitcomu vrací ke komediálním kořenům
Neztrapňuj mě, tati! | Netflix
Možná by se Foxxova kariéra vyvíjela jinak, kdyby se z akční komedie Vnadidlo z roku 2000, v níž si zahrál "ukecaného sympaťáka, který měl být novým Eddiem Murphym", vyklubal hit. To se ale nestalo a můžeme být za to nejspíš rádi, protože by pak možná Foxx nikdy nenatočil kousky jako Ray, Collateral, Ctihodný občan, Miami Vice, Mariňák nebo Nespoutaný Django.
Zřejmě se ale Foxxovi po komediálním blbnutí před kamerou zastesklo a tak pro Netflix nečekaně vytvořil sitcom, v němž jako otec ztrapňuje svou dceru.
Neztrapňuj mě, tati!
Oficiální text distributora: Single táta (Jamie Foxx) a majitel kosmetické firmy v jedné osobě musí skočit rovnýma nohama do bouřlivých vod rodičovství – stěhuje se k němu totiž jeho tvrdohlavá náctiletá dcera.
Trailer upřímně nevypadá extra zajímavě a i prvotní ohlasy na show jsou vlažnější (a to od diváků i kritiků). Pokud ale máte Foxxe rádi, můžete si Neztrapňuj mě, tati! pustit od minulého týdne na Netflixu, kde je osmidílný seriál dostupný s českými titulky. Foxx se při jeho tvorbě inspiroval vztahem s vlastní dcerou, takže se o své oblíbené hvězdě i něco nového dozvíte.
V brzké době můžete na našem webu očekávat recenzi celé řady.
Neztrapňuj mě, tati!
Neztrapňuj mě, tati! | Netflix