Seriálový hit Bridgertonovi dostane třetí a čtvrtou sérii. Minimálně

Seriálový hit Bridgertonovi dostane třetí a čtvrtou sérii. Minimálně
Bridgertonovi | Netflix
Natáčení druhé série Bridgertonových je v plném proudu a hlavním hrdinou příběhu se tentokrát stane nejstarší syn lady Bridgertonové Anthony, který má za úkol se konečně oženit. Děj seriálu tak bude vycházet z druhého knižního dílu s názvem Vikomt, který mě miloval. Děj knihy je popsán následovně:
Vikomt Anthony Bridgerton má nejvyšší čas splnit svou povinnost a konečně se oženit. Dokonce se už rozhodl, kterou z mladičkých debutantek si vybere – vyhlášenou krásku sezóny Edwinu. Jenže ta má milující sestru Kate, které se namyšlený, panovačný a nebezpečně hezký nápadník vůbec nezamlouvá. Copak by s někým takovým mohla být Edwina šťastná? Anthonyho rozčiluje, jak mu všetečná intrikánka kazí zásnuby, ale kdykoli zavře oči, ve snech ho pronásleduje Kate, nikoli Edwina… Vybral si vikomt za nevěstu tu správnou sestru? A dokáže rázná vždycky rozumná Kate odolat muži, který v ní při každém setkání vyvolává takový hněv a takovou touhu?
Bridgertonovi
Bridgertonovi
Premiéra druhé řady zatím nemá datum, všichni ale doufají, že by se mohl zachovat vánoční termín. Do svých rolí se vrací Nicola Coughlan (Penelope Featheringtonová), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Claudia Jessie (Eloise Bridgertonová), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Ruth Gemmell (Violet Bridgertonová), Polly Walker (Portia Featheringtonová), Adjoa Andoh (lady Danburyová) a Ruby Barker (Marina Thompsonová). Nově příchozími jsou Simone Ashley (Kate Sharmová), Charithra Chandran (Edwina Sharmová), Shelley Conn (lady Mary Sharmová) a Calam Lynch (Theo Sharpe).
Rozhodnutí o vzniku třetí a čtvrté řady přitom Netflix zveřejnil stylově, stejně jako v případě o oznámení vzniku druhé řady tak učinil pomocí pamfletu od lady Wistledownové, která by si měla nakoupit inkoust do zásoby, protože rozhodně bude o čem psát.
Recenze: Bridgertonovi mění tradice a do doby Jane Austenové přináší mnoho nového, včetně sexu
Recenze2. 1. 2021
Recenze: Bridgertonovi mění tradice a do doby Jane Austenové přináší mnoho nového, včetně sexu
Seriál vzniká na základě knižní série od Julie Quinn ové, kdy se každá z jejích knih věnuje jednomu ze sourozenců Bridgertonových a stejného plánu se drží i jednotlivé řady seriálu. Jeden díl, jeden Bridgerton. Pokud si tedy i další řady povedou u diváků stejně (uvidí se, jak moc se sledovaností zahýbe nepřítomnost miláčka první řady Regé-Jeana Pageho), mohli bychom se dočkat osmi sezón!
Už jen doplním, že třetí knižní díl se jmenuje Nevhodný návrh a vypráví příběh Benedicta Bridgertona, čtvrtý díl nese název Čekanka a hlavními hrdiny jsou Penelope Featheringtonová a Colin Bridgerton.