Trailer: Zabiják Samuel L. Jackson a bodyguard Ryan Reynolds hlásí návrat. O život ale tentokrát půjde hlavně sexy Salmě Hayek

Trailer: Zabiják Samuel L. Jackson a bodyguard Ryan Reynolds hlásí návrat. O život ale tentokrát půjde hlavně sexy Salmě Hayek
Hitman's Wife's Bodyguard (2021) | David Appleby / Lionsgate
Čtyři roky stará akční buddy komedie Zabiják a bodyguard sice nebyla filmovou událostí, již by musel každý cinefil bezpodmínečně vidět, rozhodně však byla příjemnou žánrovou zábavou, která nabídla fajn obsazení, solidní akci i docela povedený humor. A jelikož film při skromném rozpočtu třiceti milionů dolarů vydělal celosvětově přes 176 milionů, dostaneme letos volné pokračování.
Trailer:
Zabijákova žena & bodyguard
A to zatím vypadá velice dobře. Zpočátku roztomile deprimovaný Ryan Reynolds i tentokrát bude muset dělat ochranku proti své vůli. Ovšem tentokrát ne bývalému profesionálnímu zabijákovi Samuelu L. Jacksonovi (byť ten samozřejmě také dorazí), ale jeho velmi svérázné manželce v podání Salmě Hayek. Ta se objevila už v jedničce a jako sexy drsňačka byla velice fajn, proto jsem rád, že v pokračování dostane více prostoru. Post hlavního zloducha po Garym Oldmanovi převzal neméně slavný Antonio Banderas a objevit by se zde měli i Morgan Freeman nebo Frank Grillo. Režíroval opět Patrick Hughes (Expendables 3), takže (snad) můžeme očekávat podobnou kvalitu jako prve.
Ukázka, doplněná songem od Britney Spears (!), je dle očekávání přehlídkou sympaticky nadsazené akce, gagů, hlášek a uvolněných hereckých výkonů. Tedy přesně to, co cílovka požaduje i od výsledného díla.
Do českých kin by měl film dorazit 19. srpna.