Drákulovy lapálie s přerostlým štěnětem. Nový kraťas láká na čtvrtý Hotel Transylvánie. K dispozici je zdarma online

Drákulovy lapálie s přerostlým štěnětem. Nový kraťas láká na čtvrtý Hotel Transylvánie. K dispozici je zdarma online
Monster Pets | Sony
Monster Pets: A Hotel Transylvania Short
Jmenuje se Hotel Transylvania: Monster Pets a celý je k dispozici online. Jak název napovídá, hlavními hrdiny příběhu jsou příšerózní mazlíčci. Drákula má za úkol pohlídat štěně Tinklese, které by si nejraději celé dny jen hrálo a aportovalo. Jenže Drákula má mnoho povinností v hotelu a nemá čas si se štěnětem hrát. Aby mu nezbořilo celý hotel, rozhodne se mu najít zvířecího kamaráda, což se ukáže jako slušný oříšek.
Režiséry snímku jsou Derek Drymon a Jennifer Kluska, která je i autorkou scénáře.
"Co by se stalo, kdyby byl váš retrívr vysoký jako pětipatrový dům nebo vaše čivava plivala oheň?" řekli na adresu kraťasu režiséři. "V Monster Pets vám představíme úplně novou skupinu postav, které jsou vtipné i podivné, stejně jako celá Drákulova partička. Doufáme, že si je diváci užijí a že se budou těšit na snímekHotel Transylvania: Transformania."
Hotel Transylvania: Transformania bude posledním dílem série snímků o Drákulovi, jeho rodině a přátelích. Datum premiéry se stále posouvá, ale to nejaktuálnější hovoří o létě letošního roku. První díl série Hotel Transylvánie vznikl v roce 2012, druhý Hotel Transylvánie 2 měl premiéru v roce 2015 a zatím poslední díl Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená vznikl v roce 2018. Všechny snímky dosud společně utržily přes 1 miliardů 300 milionů dolarů.