Přátelé mají dotočeno a míří na televizní obrazovky

Přátelé mají dotočeno a míří na televizní obrazovky
Přátelé | NBC - © NBCUniversal, Inc.
Těžkosti jsou ale překonány a díl je hotov, o což se velmi rád se svými fanoušky podělil na svém Twitteru Matthew Perry. Můžeme si tak prohlédnout i fotografii z placu, na níž je patrné, že natáčení speciálního dílu probíhalo u ikonické fontány z úvodních titulků pořadu.
K speciálnímu dílu seriálu Přátelé s názvem Friends: The Reunion neexistoval scénář, jelikož nepůjde o klasickou epizodu seriálu. Půjde vlastně jen o setkání hlavních hvězd - Jennifer Aniston, Matthew Perryho, Lisy Kudrow, Courteney Cox, Matta LeBlanca a Davida Schwimmera. Všichni mají připravené nějaké překvapení, budou vzpomínat na natáčení a diskutovat o zážitcích.
"Abychom se vyhnuli jakýmkoli nedorozuměním ohledně povahy tohoto pořadu je třeba říci, že nejde o originální epizodu seriálu. Herecké obsazení v epizodě bude vystupovat za sebe, nikoli v rolích seriálových hrdinů," uvedl HBO Max v oficiálním prohlášení.
Režíroval Ben Winston, tvůrci seriálu David Crane a Marta Kauffman působili jako výkonní producenti. Termín premiéry zatím nikdo neprozradil, všichni ale doufají, že se tak stane ještě letos.
Seriál Přátelé se vysílal od roku 1994 do roku 2004 a za tu dobu si došel pro 62 nominací na ceny Emmy a stal se jedním z nejlepších televizních seriálů a fenoménem pop kultury, který milují diváci dodnes.