Příběh nejslavnější uniklé sex tape se dočká seriálové verze

Příběh nejslavnější uniklé sex tape se dočká seriálové verze
Pamela Anderson: Sex živě | Internet Entertainment Group (IEG)
Dnes už má sex tape (tedy podomácku natočené milostné hrátky) kdejaký nýmand a dobrovolně ji sám pustí do oběhu, aby se o něm mluvilo. Před rokem 2000 šlo ale o nezvyklou věc. V případě uniklé nahrávky, na níž dovádí Pamela Anderson se svým tehdejším manželem Tommym Leem, je absurdní přidanou hodnotou to, že bylo video oficiálně (přirozeně bez svolení aktérů) distribuováno na VHS, takže si film mohl doslova pořídit každý, kdo měl zájem (čehož podle odhadů využilo nějakých 600 tisíc nadšenců).
Nyní tento příběh ožije v seriálu Pam & Tommy. Pamelu si zahraje Lily James (Popelka), Tommyho Sebastian Stan (aka Winter Soldier). Dalšími obsazenými jsou Seth Rogen (Sousedi) a Nick Offerman (Parks and Rexreations). Rogen, jenž seriál současně produkuje, si zahraje elektrikáře, který kazetu vzal, Offerman pornomagnáta, který mu pomůže s distribucí.
Pod scénářem je podepsán Robert Siegel (Wrestler, Zakladatel), režie se ujme Craig Gillespie (Já, Tonya, Cruella). Seriál by měl mít osm epizod, datum premiéry zatím nemá. Dříve jak příští rok to ale nejspíš nebude.
Lily James
Sebastian Stan