Nová řada oblíbeného hororového seriálu bude unikátní. A zahraje si v ní i někdejší dětská hvězda vánoční klasiky Sám doma

Nová řada oblíbeného hororového seriálu bude unikátní. A zahraje si v ní i někdejší dětská hvězda vánoční klasiky Sám doma
Macaulay Culkin | 20th Century Fox
Úspěšný hororový seriál z dílny scenáristů a producentů Ryana Murphyho a Brada Falchuka American Horror Story se brzy dočká již desáté série, jejíž natáčení začalo v březnu ve městě Provincetown. Ponese podtitul Double Feature, což potvrzuje, že nás tentokrát čekají dva příběhy najednou. Jeden se bude odehrávat na moři a druhý na souši. Každý z nich by měl mít zcela jiné obsazení.
American Horror Story
American Horror Story | FX
O netradiční nové řadě se toho stále mnoho neví, jisté však už je, že v jedné z hlavních rolí se objeví i Macaulay Culkin, někdejší dětská superhvězda ultimativní vánoční klasiky Sám doma. Ten už se dokonce pochlubil i fotkou z natáčení, na níž pózuje s hereckou kolegyní Leslie Grossman.
Macaulay Culkin
American Horror Story | FX
V jubilejní sezóně se objeví i největší herecké stálice seriálu jako Evan Peters a Sarah Paulson, kteří si zatím zahráli ve všech řadách s výjimkou deváté. Dále by se měli vrátit také Lily Rabe, Billie Lourd, Frances Conroy, Adina Porter, Angelica Ross a Finn Withrock.
Rozpočet Double Feature činí 48 milionů dolarů, což je doposud nejvíce za dobu existence seriálu.
Nová série měla mít původně premiéru již v roce 2020, kvůli pandemii ale muselo být natáčení odloženo. Dočkat bychom se jí měli ještě tento rok.