Borat opět útočí. Sacha Baron Cohen se pustil do distribuce vakcíny proti covidu. Došel si i pro Guinnessův rekord

Borat opět útočí. Sacha Baron Cohen se pustil do distribuce vakcíny proti covidu. Došel si i pro Guinnessův rekord
Borat 2 | Amazon Prime Video
Jednak je vždy originální a druhak má odvahu, a to jsou věci, které mu nelze upřít. A svou roli rozhodně sehraje i na letošních Oscarech. Ke slovu se možná nedostane, organizátoři se ho nejspíš budou (a zcela oprávněně) bát, ale třeba najdou odvahu i oni a bude o zážitek postaráno.
Ať už to bude jakkoliv, svého vítězství už Sacha Baron Cohen dosáhl před předáváním zlatých sošek. Čím? Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan byl zapsán do Guinnessovy knihy rekordů jako snímek s nejdelším názvem, který byl kdy nominovaný na tuto filmovou cenu. Tím nahradil předchozího držitele rekordu, snímek Those Magnificent Men in Their Flying Machines or How I Flew from London to Paris in 25 hours 11 minutes z roku 1965, u nás známý pod názvem Báječní muži na létajících strojích.
Boratův navázaný telefilm
Borat 2 | Amazon Prime Video
Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan je nominován na Oscara za nejlepší herečku ve vedlejší roli a za nejlepší adaptovaný scénář. Sám Sacha je ale také nominovaný na Oscara, a to za vedlejší roli ve snímku Chicagský tribunál. Už jen pro tuto srandu si přeji, aby ho vyhrál, pěkně by jim to tam asi rozpustil. :-)
Ostatně o tom přesvědčil i Jimmyho Kimmela, který si ho pozval do své show coby držitele Zlatého glóbu právě za roli v Chicagském tribunálu. O běžný rozhovor ale jít samozřejmě nemohlo, Sacha opět tnul do živého a tentokrát mu pomocnou ruku podala i manželka Isla Fisher. Jejich distribuce vakcín proti covidu nemá chybu. Více ve videu níže.
Boratův navázaný telefilm