Black Widow hodila květen za hlavu. Kdy zamíří do kin a na VOD?

Black Widow hodila květen za hlavu. Kdy zamíří do kin a na VOD?
Black Widow | Marvel Studios
Tím se stalo datum 9. července. Tento den zamíří Black Widow nejen do kinosálů v oblastech, kde to bude možné, ale též na VOD službu Disney+.
V hlavní roli Black Widow se vrací Scarlett Johansson a její souputnici a kolegyni Yelenu Belovou ztvární Florence Pugh. Jejich úkolem bude zlikvidovat nepřítele známého pod přezdívkou Taskmaster.
PoRaye a drakovia Mulan jde o třetí velkou premiéru studia Disney na této streamovací službě (a třetí s ženou v hlavní roli, girl power útočí). Marvel (vlastný Disneyem) jednoduše reaguje na současnou situaci s tím, že do léta letošního roku většina kin fungovat nebude. S ohledem na plánované premiéry ostatních snímků a seriálů jim ale nezbývá, než Black Widow vydat, pokud chtějí zachovat posloupnost jednotlivých projektů. Možná že seriály WandaVision a nyní i Falcon a Winter Soldier nepřitáhli tolik fanoušků, jak v Myším domě doufali, ale u Black Widow si tipnu, že to bude jinak. Po sólovce pro Natashu Romanoff volali fanoušci dlouho a její premiéru si jistě nenechají ujít.