Prima chystá tak trochu jiné Vyvolené. Do vily tentokrát nažene influencery

Prima chystá tak trochu jiné Vyvolené. Do vily tentokrát nažene influencery
Lada Horová | FTV Prima
TV Prima v současnosti připravuje reality show s názvem Like House. Ta základním konceptem připomíná legendární VyVolené. Skupina soutěžících bude uzavřena do jedné vily, kde spolu budou muset pod neustálým dohledem kamer tři měsíce žít a plnit různé úkoly a soutěže.
Soutěžícími však tentokrát nebudou obyčejní lidé, ale influenceři, známí předně ze stále populárnější sociální sítě TikTok.
Diváci tak budou moci sledovat každodenní život svých oblíbenců, jak zvládají různé výzvy, které jim tvůrci připraví, a jak se budou snažit získat jejich sympatie a s tím související výhru v hodnotě půl milionu korun. Právě diváci skrze hlasování určí, kdo se stane vítězem.
Na začátku dubna se tak do vily nastěhují influenceři Tomáš Běhounek, Lada Horová, Adam Kajumi, Marie Rosecká, Barbora Stříteská, Jan Svěcený a Marek Valášek. Soutěže se původně měla zúčastnit ještě devatenáctiletá Barbora Chvojková, ta však musela odstoupit ještě před začátkem natáčení. Jakožto studentka zdravotní školy má povinnost pomáhat v nemocnici v souvislosti s pandemií. Aktuálně tedy producenti pořadu zvažují, zda místo Chvojkové do show vyberou nového účastníka.
Vila, do které se influenceři již brzy nastěhují, se nachází nedaleko Berouna ve Středočeském kraji. K dispozici v ní budou mít kromě obvyklého vybavení také posilovnu, saunu, bazén, vířivku a zahradu uprostřed křivoklátských lesů s výhledem na hrad Točník. I tentokrát bude vila obsahovat "zpovědnici", v níž se budou moci soutěžící divákům svěřit se svými pocity, názory či soutěžní strategií.
LIKE HOUSE
Like House | FTV Prima