Pořadatelé Comic-Conu Prague 2021 oznamují přesun na podzimní termín a další hvězdné hosty

Pořadatelé Comic-Conu Prague 2021 oznamují  přesun na podzimní termín a další hvězdné hosty
Suanne Braun | Comic-Con Prague
Ray Stevenson
Ray Stevenson, Thor | Marvel Studios
Nově se fanoušci mohou těšit i na herce Raye Stevensona (Dexter, Thor, Vikingové), herečku Suanne Braun (Hvězdná brána), výtvarníka Nikkarina a tvůrce speciálních efektů Jiřího Kilevníka. Navíc k tomu proběhne v neděli 9. května on-line event Comic-Con Prague: Home edition.
Suanne Braun
Suanne Braun | Comic-Con Prague
Doufali jsme, že budeme moci v termínu 7. - 9. května Comic-Con Prague uspořádat. Z hlediska vývoje pandemie nám ale nezbylo nic jiného, než akci ještě jednou přeložit. Abychom ale potěšili a povzbudili fanoušky v této nelehké době, rozhodli jsme se na 9. května připravit jednodenní on-line event. Akce Comic-Con Prague: Home edition bude pro majitele vstupenek přístupná zdarma, pro ostatní za malé vstupné,“ říká Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio, která akci spolupořádá.
Všechny vstupenky zůstávají v platnosti. Navíc pořadatelé fanouškům nabízí možnost refundace vstupenky do 31. března 2021.
Comic-Con Prague 2021 proběhne později. Herci ze Stranger Things, Blade Runnera a Highlandera přesto přijedou
Festivaly a ceny16. 12. 2020
Comic-Con Prague 2021 proběhne později. Herci ze Stranger Things, Blade Runnera a Highlandera přesto přijedou
poradatele-comic-conu-prague-2021-oznamuji-presun-na-podzimni-termin-a-dalsi-hvezdne-hosty
Přehlídka se přesouvá na říjen 2021. | Comic-Con Prague
Původně měl Comic-Con Prague 2021 proběhnout již v únoru. Vzhledem k vývoji pandemie pořadatelé věří, že na podzim se situace již uklidní a fanoušci si budou moci v plném rozsahu užít druhý ročník festivalu.