Mysleli jste si, že je Hra o trůny již uzavřené téma? Tvůrci řekli ne

Mysleli jste si, že je Hra o trůny již uzavřené téma? Tvůrci řekli ne
Hra o trůny | Home Box Office (HBO)
V současné době se totiž připravují rovnou jeho tři nové spin-offy. Oblíbený seriál s prvky eposu od distribuce HBO se tudíž možná opět dostane na výsluní. Jeden z chystaných seriálů by měl nést název 9 Voyager či Sea Snake (není o tom ještě rozhodnuto), scénáře se pravděpodobně chopí tvůrce Mentalisty a Gothamu Bruno Heller. Další dva spin-offy se pak podle deníku Variety budou jmenovat Flea Bottom a 10 000 Ships. Vzhledem k jejich rané přípravné fázi jsou ale prozatím v nedohlednu.
mysleli-jste-si-ze-je-hra-o-truny-jiz-uzavrene-tema-tvurci-rekli-ne-4
Hra o trůny | Home Box Office (HBO)
9 Voyager by měl být založený na příběhu Corlyse Velaryona, známého též jako Sea Snake (Mořský had), manželovi princezny Rhaenys Targaryen. Flea Bottom bude své dění pravděpodobně soustředit na nejchudší části King's Landing a 10 000 Ships pak bude rozvíjet příběh princezny Nymerie. Informace ohledně data vydání nicméně zveřejněny nebyly. I tak se ale fanoušci Hry o trůny letos dočkají žhavé novinky.
Během letošního roku by totiž měl na scénu nastoupit prequel s názvem House of the Dragon. Na oficiálním twitterovém účtu Hry o trůny byl na konci minulého roku připnutý příspěvek s mottem: „Dragons are coming. #HouseoftheDragon begins production in 2021“ (fantasy prequel je připravený k zahájení produkce, pozn. redakce).
Příběh bude stejně jako prvotní seriál natočený na motivy knihy od George R. R. Martina, tentokrát se bude jednat o kronikový román s názvem Fire and Blood (Oheň a krev) z roku 2018. To znamená, že se příběhem posuneme o 300 let dozadu, daleko před události původního seriálu. Prequel by měl mít 10 epizod, jež se budou soustředit na příběh rodu Targaryenů, známého pro své blízké vztahy s draky.
mysleli-jste-si-ze-je-hra-o-truny-jiz-uzavrene-tema-tvurci-rekli-ne-7
Hra o trůny | Home Box Office (HBO)