Nový symbol boje s koronavirem: Slavný francouzský herec Jean Reno posílá slova podpory lidem z pražské Nemocnice Na Homolce

Nový symbol boje s koronavirem: Slavný francouzský herec Jean Reno posílá slova podpory lidem z pražské Nemocnice Na Homolce
Jean Reno zdraví Nemocnici Na Homolce | Nemocnice Na Homolce
Nikdo neví, jak k tomu došlo a proč si vybral právě pražskou Homolku, ale stalo se; což je nejdůležitější. Slavný herec Jean Reno (Leon, Brutální Nikita, série Návštěvníci, účastník Mezinárodního Filmového Festivalu Karlovy Vary v roce 2016) posílá ze svého přímořského bytu videozdravici personálu a pacientům pražské Nemocnice Na Homolce! Vyjadřuje slova podpory a odvahy v boji s koronavirovou pandemií.
Na webových stránkách pražské Nemocnice Na Homolce se video objevilo během dneška spolu s krátkým doprovodným textem. "Herecká hvězda, která se netají tím, že si dělá všechno po svém. Proto máme velkou radost, že se rozhodl pro naši nemocnici natočit krátké video. Jeho povzbuzující pozdrav patří zdravotníkům a pacientům, kteří v současnosti zažívají těžké chvíle. Posíláme ho i do dalších českých a moravských nemocnic a vůbec všem, kteří se těší, až tato doba bude jednou za námi."
Když to nejde restrikcemi a zmatečnými rozhodnutími, třeba po úmorném roku s virem odlehčí a povzbudí celebrita v civilu. Člověku až ukápne slza dojetí. Vážně. Merci beaucoup, Jeane ;-)