Akta X byla ve své době fenoménem, každý si v nich chtěl zahrát. Všimli jste si těchto hvězdných hostů?

Akta X byla ve své době fenoménem, každý si v nich chtěl zahrát. Všimli jste si těchto hvězdných hostů?
Akta X | Fox Network
Všichni známe Muldera (David Duchovny) a Scullyovou (Gillian Anderson), stejně jako jejich nadřízeného Skinnera (Mitch Pileggi) či tajemného muže s cigaretou (William B. Davis). Věděli jste ale, že se v seriálu objevila i řada hostujících hvězd? Všimli jste si Xeny, Deadpoola či Perníkového táty? Tak si je pojďme představit.
Jack Blackse ujal role zaměstnance arkádové herny v díle jménem D. P. O. (3. díl třetí řady). Mulder a Scullyová sem zavítají v rámci vyšetřování několika smrtí souvisejících se zásahem blesku. Vedle Jacka Blacka si v této epizodě zahrál i Giovanni Ribisi, který se ujal role Blackova kamaráda.
akta-x-byla-v-sve-dobe-fenomenem-kazdy-si-v-nich-chtel-zahrat-vsimli-jste-si-nekdy-techto-hvezdnych-hostu-2
Akta X - Jack Black a Giovanni Ribisi | Fox Network
Peter Boyle známý se sitcomu Raymonda má každý rád si zahrál v epizodě s názvem Clyde Bruckman’s Final Repose (4. díl třetí řady). Ujal se role muže, který umí předvídat, jak lidé zemřou.
Akta X
Akta X | Fox Network
Deadpool Ryan Reynolds se objevil ve 13. epizodě třetí řady. Díl se jmenuje Syzygy. Ujal se role středoškolského studenta, který začne pomocí zvláštních psychických sil ohrožovat své spolužáky.
Akta X
Akta X - Ryan Reynolds | Fox Network
Lucy Liu si zahrála v epizodě Hell Money (19. díl třetí řady) v roli mladé ženy trpící leukémií. Mulder a Scullyová se v této epizodě vydali do čínské čtvrti v San Francisku, aby zde prozkoumali zdejší záhadné případy.
akta-x-byla-v-sve-dobe-fenomenem-kazdy-si-v-nich-chtel-zahrat-vsimli-jste-si-nekdy-techto-hvezdnych-hostu-4
Akta X - Lucy Liu | Fox Network
Jodie Foster se objevila (pouze hlasově) v epizodě Never Again (13. díl čtvrté řady). Jodie se v ní ujala role Betty, mluvícího tetování, které svého majitele přesvědčuje k násilným činům. Zajímavostí je, že tuto epizodu málem režíroval Quentin Tarantino.
akta-x-byla-v-sve-dobe-fenomenem-kazdy-si-v-nich-chtel-zahrat-vsimli-jste-si-nekdy-techto-hvezdnych-hostu-9
Akta X - tetování, které namluvila Jodie Foster | Fox Network
Luke Wilson si zahrál v epizodě Bad Blood (12. dílu páté série), kde se ujal role šerifa Hartwella. V jeho městě Mulder a Scullyová vyšetřují případ možného upířího útoku.
Akta X
Akta X | Fox Network
Bryan Cranston se v Aktech Xpředstavil v epizodě Drive (2. díl šesté řady) jako Patrick Crump, muž, který se staně obětí armádních testů.
Akta X
Akta X | Fox Network
Octavia Spencer si zahrála zdravotní sestru v nemocnici pro duševně choré. Stalo se tak v epizodě Millennium (4. díl sedmé řady).
akta-x-byla-v-sve-dobe-fenomenem-kazdy-si-v-nich-chtel-zahrat-vsimli-jste-si-nekdy-techto-hvezdnych-hostu
Akta X - Octavia Spencer | Fox Network
V Aktech X si zahrál i tehdy třináctiletý Shia LaBeouf. Díl se jmenoval The Goldberg Variation (6. epizoda sedmé řady).
akta-x-byla-v-sve-dobe-fenomenem-kazdy-si-v-nich-chtel-zahrat-vsimli-jste-si-nekdy-techto-hvezdnych-hostu-5
Akta X - Shia LaBeouf | Fox Network
Minnie Driversi střihla malou roličku divačky na promítání filmu The Lazarus Bowl v epizodě s názvem Hollywood A.D. (19. díl sedmé řady). Zajímavostí je, že v tomto díle si ve fiktivním snímku The Lazarus Bowl agentku Danu Scullyovou zahrála Duchovnyho tehdejší manželka Téa Leoni.
akta-x-byla-v-sve-dobe-fenomenem-kazdy-si-v-nich-chtel-zahrat-vsimli-jste-si-nekdy-techto-hvezdnych-hostu-6
Akta X - Minnie Driver | Fox Network
Lucy Lawless, slavná princezna bojovnice, se v Aktech X objevila v roce 2001, v deváté řadě seriálu. Zahrála si ve dvoudílné epizodě speciálně vycvičeného vojáka Shannon McMahonovou. Epizody se jmenují Nothing Important Happened Today a Nothing Important Happened Today II (1. a 2. díl deváté série).
Akta X
Akta X | Fox Network
Aaron Paul a Jane Lynch si společně zahráli v epizodě jménem Lord of the Flies (5. díl deváté řady). Ujali se v ní rolí matky a syna.
Akta X
Akta X - Aaron Paul a Jane Lynch | Fox Network
Burt Reynoldsse v Aktech X zhostil role pana Burta v deváté sérii seriálu. Mulder a Scullyová jeho postavu považují za podezřelého v případu sériového vraha. Epizoda se jmenuje Improbable (13. díl deváté řady).
akta-x-byla-v-sve-dobe-fenomenem-kazdy-si-v-nich-chtel-zahrat-vsimli-jste-si-nekdy-techto-hvezdnych-hostu-2
Akta X - Jack Black a Giovanni Ribisi | Fox Network