Populární "Růžovka" nakonec možná neskončí. Má to ale háček

Populární "Růžovka" nakonec možná neskončí. Má to ale háček
Ordinace v růžové zahradě (2005) | TV Nova
Není to tak dávno, co TV Nova oznámila, že jedna z vlajkových lodí její původní tvorby, soap-opera z lékařského prostředí Ordinace v růžové zahradě, letos na jaře po patnácti letech vysílání skončí. To pochopitelně vyvolalo vlnu nevole u zarytých příznivců domácího seriálového hitu. Nyní se však objevila dosud nepotvrzená zpráva, že oblíbená "Růžovka" nakonec přeci jen neskončí. Má to však háček, který mnohé fanoušky zřejmě úplně nepotěší.
Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě | TV Nova
Dle zdroje serveru eXtra.cz bude Ordinace od září pokračovat. Aktuálně se prý jedná o smlouvách s největšími hvězdami seriálu. Onen háček pak spočívá v tom, že seriál už by se nevysílal v televizi jako doposud, ale pouze na placené streamovací službě Voyo. Diváci by si tak museli danou službu předplácet, aby mohli svůj oblíbený pořad nadále sledovat. Stejný osud údajně čeká i některé další seriály.
Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě | TV Nova
Opakujeme, že jde o neoficiální informaci. TV Nova zatím nic nepotvrdila, ani nevyvrátila. Na oficiální vyjádření si tedy možná budeme muset ještě chvíli počkat.