Trailer: Emma Stone jako mladá, ambiciózní a nezastavitelná záporačka od Disneyho. Cruella připomene 101 dalmatinů a punkovou subkulturu

Trailer: Emma Stone jako mladá, ambiciózní a nezastavitelná záporačka od Disneyho. Cruella připomene 101 dalmatinů a punkovou subkulturu
Cruella (2021) | Walt Disney Studios
Slavná záporačka s obsesí na kožichy to rozjede ve velkém. Její role se ve snímku Cruella (2021) chopila držitelka Oscara Emma Stone, která své ocenění získala v roce 2017 za hlavní roli ve snímku La La Land (2016). Je nejspíš všem jasné, že se bude jednat o nový remake pohádky 101 dalmatinů (1996) režiséra Stephena Hereka. Cruella však bude tentokrát mladá, nezávislá, ambiciózní, šílená a nezastavitelná. „Jokerovský“ vzhled, který pro ni tvůrci zvolili, doprovodí londýnské kulisy sedmdesátých let minulého století, kdy byla na vzestupu punková subkultura.

Trailer:

Cruella
V roli rivalky, Baronky von Hellman, se představí Emma Thompson. Ta zde ztvární módní ikonu známou pro svou provokativní eleganci a nevídaný šik s podmanivým, děsivým nádechem. Obě ženy mají velkou společnou zálibu – originální módní styl. To ale přestane být nevinným koníčkem ve chvíli, kdy se rozhodnou navzájem zničit. Ve snímku od Craiga Gillespie uvidíte také P. W. Hausera, Marka Stronga a Joela Frye. Velmi očekávaný projekt vznikl také ve spolupráci s herečkou Glenn Close, která sehrála roli Cruelly ve výše uvedeném snímku z roku 1996.
Nejnovějšího hraného remaku, který se přiřadí do seznamu disneyovských live-action pohádek jako Kráska a zvíře (2017), Aladin (2019), Mulan (2020) a Maleficent, bychom se v kinech měli dočkat 28. května tohoto roku.
trailer-emma-stone-vystoupi-v-dalsi-sve-zivotni-roli-kdy-ztvarni-mladi-jedne-z-nejobavanejsich-zaporacek-od-disney-6
Cruella (2021) | Walt Disney Studios