Zach Galligan má jasno. Jeho Gremlin je roztomilejší než Baby Yoda

Zach Galligan má jasno. Jeho Gremlin je roztomilejší než Baby Yoda
Gremlins - Gizmo | Warner Bros.
Na internetu se začaly hromadit teorie, oč vlastně jde, zda je příbuzný s mistrem Yodou atd. Navíc všechny uchvacoval svou roztomilostí. Bylo tedy jen otázkou času, kdy toho Disney marketingově využije a začne Baby Yodu prodávat ve velkém. Samozřejmě jsme nemuseli čekat dlouho a nyní máme na výběr z nepřeberného množství produktů s touto postavičkou. Pořídit si můžete vše - od trička po LEGO stavebnici, sběratelskou figurku či plyšáka.
Mandalorian
Baby Yoda, Mandalorian | Disney
Přesto se ale našel někdo, kdo se z roztomilosti malého zeleného hrdiny na zadek neposadil. Dotyčným je herec Zach Galligan, známý z filmové série Gremlins. Podle jeho názoru je jeho filmový parťák Gizmo mnohem roztomilejší. Důvod? Chlupatost. Chlupatý tvor je podle Galligana lepší.
Zach Galligan
Gremlins
O pravdivosti Galliganových slov se můžete přesvědčit sami v původních snímcích Gremlins a Gremlins 2. A kdo má tyto filmy rád, toho možná potěší informace, že už letos půjde do éteru animovaný seriál s názvem Gremlins: Secrets of the Mogwai. Půjde o prequel stávající filmové série a zavede diváky do dvacátých let minulého století, do prostředí Šanghaje. Zde žije desetiletý Sam Wing (později pan Wing z původního snímku), který se seznámí s Gizmem a vydá se s ním na dlouhou dobrodružnou cestu s cílem vrátit ho rodině. Lehké to ale mít nebudou, Gizma chce získat mnoho nepřátel, navíc budou mít v zádech slušný a stále se rozrůstající počet hladových gremlinů.
Autorem scénáře k desetidílnému seriálu pro HBO Max je Tze Chun. Režisér Gremlins a Gremlins 2 Joe Dante působí jako konzultant. Přesné datum premiéry HBO zatím nestanovilo.