Očekávaný akčňák od tvůrce Johna Wicka nabírá další a další hvězdy!

Očekávaný akčňák od tvůrce Johna Wicka nabírá další a další hvězdy!
Deadpool 2 | Marvel Studios
Film nese název Bullet Train a poprvé jsme o něm informovali už v červenci
Brad Pitt
Brad Pitt
minulého roku. Tehdy se veškeré zprávy točily kolem účasti hvězdného a čerstvě oscarového Brada Pitta, který se po Tenkrát v Hollywoodu zase vrátí k hlavní herecké úloze. A kulky budou podle všeho jen svištět, neboť japonská knižní předloha s názvem Maria Beetle pojednává o partě nájemných vrahů a jejich střetnutí ve vlakové soupravě. Projekt je navíc předběžně popisován jako spojení 'autobusové' Nebezpečné rychlosti a 'letadlového' thrilleru NON-STOP, přičemž režie se ujme vyhledávaný akční guru a bývalý kaskadér David Leitch (John Wick, Atomic Blonde).
Podle nových informací se produkce hýbe kupředu a na palubu přistupuje další velká a nestárnoucí herecká hvězda - Sandra Bullock. Držitelka Oscara za Zrození šampiona se s Pittem před kamerami setká vůbec poprvé a její účast bude pro mnoho diváků značným lákadlem - naposledy ostatně zazářila roku 2018 v hororu Bird Box, který na Netflixu lámal rekordy ve sledovanosti. Tím ale výčet slavných tváří stále nekončí a vedle hvězdné ústřední dvojice se ve filmu objeví také Michael Shannon (Tvář vody), Aaron Taylor-Johnson (Godzilla), Logan Lerman (Železná srdce) nebo Zazie Beetz (Joker).
Sandra Bullock
Sandra Bullock | 2005 Lions Gate Films
Bližší informace o příběhu zatím známy nejsou, stejně jako datum premiéry. Doufejme ale, že David Leitch s atraktivním námětem a hvězdným obsazením naváže na osobitě vykreslený svět Johna Wicka a nezasekne se u bezduché blbiny ve stylu týmovky Hobbs a Shaw. Budeme zvědaví.