Deváté Rychle a zběsile, marvelovka Falcon a Winter Soldier nebo mysteriózní novinka M. Night Shyamalana. Podívejte se na nabušené upoutávky z letošního Super Bowlu

Deváté Rychle a zběsile, marvelovka Falcon a Winter Soldier nebo mysteriózní novinka M. Night Shyamalana. Podívejte se na nabušené upoutávky z letošního Super Bowlu
Rychle a zběsile 9 (2020) | Universal Pictures
Každý rok vyhlížejí Super Bowl nejen fandové sportu, ale i ti filmoví. To proto, aby si užili nášup epických upoutávek na nejrůznější blížící se (nejen) filmové hity. Kvůli stále úřadujícímu koronaviru byl letošní ročník bohužel očekávatelně slabší (za normální situace by bylo ukázek jistě o dost více).
I tak jsme se ale naštěstí dočkali spotů (a jednoho traileru) na několik velkých a očekávaných filmů (a jeden seriál). Máme tu (v pořadí už třetí) upoutávku na pokračování klasické komedie s Eddiem Murphym, plnohodnotný druhý trailer na další očekávaný marvelovský seriál, v němž to spolu rozjedou dva parťáci Captaina Americy, či spot na stylově vypadající akční novinku od tvůrců Johna Wicka a Hardcore Henryho s Bobem Odenkirkem v hlavní roli. S další ukázkou přišel i Disney na svůj blížící se potenciální animovaný hit Raya a drak a Universal pokračuje v reklamní kampani dalšího monstrózního dílu superúspěšné autařské akční série s Vinem Dieselem.
Naopak svého prvního spotu se zásluhou Super Bowlu dočkal vcelku nenápadný, ale rozhodně zajímavě vypadající nový tajemný thriller M. Night Shyamalana. Ten měl naposledy v kinech velmi rozporuplně přijatého Skleněného, jenž byl završením trilogie započaté Vyvoleným. Doufejme tedy, že Old bude svými kvalitami spadat do té lepší poloviny jeho filmografie.
Cesta do Ameriky 2 (2021)
Cesta do Ameriky 2

Falcon a Winter Soldier (2021)
Falcon a Winter Soldier: 2. trailer | Marvel Studios

Nikdo (2021)
Nikdo

Old (2021)
Čas

Raya a drak (2021)
Raya a drak

Rychle a zběsile 9 (2020)
Rychle a zběsile 9