Spy Kids se vrací. Opět pod taktovkou Roberta Rodrigueze

Spy Kids se vrací. Opět pod taktovkou Roberta Rodrigueze
Spy Kids (2001) | Dimension Films
Společnost Skydance Media se nyní rozhodla Spy Kids oživit. Přestože si jednotlivé filmy série Roberta Rodrigueze vysloužily spoustu kritiky za svou přehnanou infantilnost a nefungující humor, lze najít řadu fanoušků, kteří je naopak velebí. Nemluvě také o tom, že první tři díly vydělaly v kinech velké peníze. Pod dohledem společnosti Spyglass Media se chystá reboot, který si opět vezme pod režisérský a scénáristický palec Rodriguez. Společnost Spyglass Media celou Spy Kids značku vlastní, firmě Skydance však udělila licenci, aby jí umožnila vytvořit další díl. Ve formě výkonných producentů ze Spyglass si tak film pohlídají Gary Barber a Peter Oillataguerre.
O samotném ději samozřejmě ještě nevíme nic, podle týdeníku Variety by se ale měl točit kolem aktivit nové multikulturní rodinky špionů, která bude dost pravděpodobně zachraňovat svět. Je nicméně možné, že hlavní dětské představitele z předešlých dílů uvidíme také, Rodriguez si na camea potrpí.
Je na co se těšit? Inu, s tím bych byl raději opatrný. Rodriguez se už o reboot pokusil filmem Spy Kids 4D: Stroj času (2011), kde došlo na střídání hlavních hrdinů a žádná velká sláva to věru nebyla. A jelikož se ani jeho nejnovější dětský film, tedy Můžeme být hrdinové (2020), nesleduje dvakrát příjemně, byl bych ohledně ohlášené novinky raději skeptický. Ale kdo ví. Vašim capartům se to třeba bude líbit. Koneckonců, právě pro ně je to určené.
Spy Kids 4D: Stroj času
Spy Kids 4D: Stroj času (2011)