Výhled hororových titulů na únor: Sledujte rozpolceného Jamese McAvoye a staňte se svědky absolutního zla

Výhled hororových titulů na únor: Sledujte rozpolceného Jamese McAvoye a staňte se svědky absolutního zla
Rozpolcený (2016) | Andes Films
Zhasni a zemřeš (2016)
Hned na začátku února nám Netflix zpřístupní oblíbený duchařský příběh natočený podle stejnojmenného krátkometrážního videa z roku 2014. Producentem je tvůrce úspěšných strašidelných snímků jako V zajetí démonů a Annabelle James Wan, přičemž Zhasni a zemřeš se v roce svého vydání stal jedním z nejsledovanějších hororů vůbec. Rebecca jako malá vídala ve tmě zvláštní věci, o kterých nedokázala mluvit. Když si po letech myslela, že je po všem, zjistí, že její malý bratr zažívá to samé. Brzy na to se začne odkrývat původ tajemné ženy ukryté ve tmě a životy všech v domě budou v ohrožení. Zůstává jim jen jedna možnost jak přežít – nezhasínat.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla-8
Lights Out (2016) | Warner Bros.
Annabelle 3 (2019)
Jedná se o další snímek od producenta Jamese Wana. Tentokrát jde o závěrečný díl trilogie, který vypráví o tom, co se přihodilo s děsivou panenkou, když byla paranormálními vyšetřovateli Edem a Lorraine Warrenovými uložena do vysvěcené vitríny v jejich soukromém muzeu. V tomto díle to však na není o vyšetřovatelích, aby temné síly odvrátili, nýbrž na jejich dospívající dceři a jejích kamarádech,Annabelle 3 uvidíte na Netflixu začátkem příštího týdne.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla-5
Annabelle (2019) | Warner Bros.
Nevidomá (2020)
Další snímek není přímo horor ale thriller. Soustředí se na život napadené úspěšné houslistky poté, co oslepla. Film se soustřeďuje převážně na emocionální vnímání, lidskou psychiku a odkrývá děsivou pravdu, která má navždy změnit osud dívky, jež ze dne na den přišla o všechno. Film Nevidomá je již chvíli na Netflixu přístupný a tak si tento příběh s poměrně zajímavých scénářem můžete vychutnat už dnes.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla-18
Nevidomá (2020) | Headlong Entertainment
Úniková hra (2019)
I tento film je na pomezí mezi hororem a thrillerem. Rozvíjí příběh šestičlenné skupiny mladých lidí, kteří přijali výzvu a účastní se únikové hry. Brzy ale přijdou na to, že ze hry cesta ven neexistuje a jde jim o holý život.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla-16
Úniková hra (2019) | ACME
Rozpolcený (2016)
Na Netflixu nyní uvidíte i hvězdného Jamese McAvoye v hororovo-thrillerovém snímku Rozpolcený, který nás zavede do života Kevina. Ten žije společně se svými třiadvaceti osobnostmi a každým dnem se má objevit další. Jeho vnitřní neklid zažijí na vlastní kůži tři unesené studentky, které budou muset využít všechnu svou sílu, aby unikly ze spárů vyšinutého šílence.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla
Rozpolcený (2016) | Andes Films
Ouija (2014)
Nově je na Netflixu k vidění také duchařský příběh, který upozorňuje na to, proč by si nikdo neměl hrát s nadpřirozenými silami, jimž nerozumí. Potvrdit to může mladá Debbie, která se rozhodne na vlastní pěst vyvolávat duchy přes spiritistickou desku zvanou též jako Ouija. Bohužel je ale na druhý den po tomto nešťastném činu nalezena oběšená a její přátelé se na vlastní pěst pouští do vyšetřování. Na její smrti jim zkrátka něco nesedí. Jakmile najdou onu prokletou tabulku, budou se ještě divit, čeho se stanou svědky.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla-11
Ouija (2014) | Andes Films
Pod vlivem (2019)
Je prvním filmem z našeho výběru, který vznikal přímo pod distribucí Netflixu. Jedná se o španělský snímek, který je natočený podle stejnojmenné knižní předlohy od spisovatele Ramseyho Campbella, britského tvůrce hororových příběhů a povídek. Hlavní hrdinka se po letech vrací do svého rodného domu, aby zde své sestře pomáhala pečovat o jejich nemocnou matku v kómatu. Brzy ke své smůle bohužel zjistí, že je její vlastní dítě díky její návštěvě rodiny ve smrtelném nebezpečí. Temné síly zkrátka nikdy nespí.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla-15
Pod vlivem (2019) | Sony
Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020)
Máte rádi klasické pohádkové příběhy, ale nepohrdnete přidaným důrazem na děs a hrůzu? Pak je pro vás toto hororové ztvárnění tradiční pohádky O perníkové chaloupce to pravé. V hlavní roli uvidíte mladou a talentovanou herečku Sophii Lillis, kterou si mnozí diváci oblíbili nové verzi hororu To (2017), kde si střihla roli statečné Beverly.
Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020)
Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020) | United Artists Releasing
Purpurový vrch (2015)
Fanoušci Guillerma del Tora mohou jásat, protože se na Netflixu mohou nově podívat i na jedno z jeho mysteriózních děl v hlavní roli s Miou Wasikovskou a Tomem Hiddlestonem. Talentovaná Edith je mladá, emancipovaná dívka s literárním talentem, která zaujme záhadného cizince, sira Thomase Sharpea. Edith se do v krátké době zamiluje a po tragédii, která potká jejího otce, se za něj i provdá. Stane se tak spolumajitelkou panství Purpurový vrch, ve kterém je svědkem nevýslovných děsivých hrůz.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla-12
Purpurový vrch (2015) | Andes Films
Sabrinina děsivá dobrodružství (2018 – 2020)
Jako poslední tip na únorové večery tu mám populární mysteriózní fantasy seriál plný temné magie, kterému na Netflixu nedávno přibyla jeho čtvrtá a zároveň závěrečná sezóna. Vyprávění o mladé čarodějce Sabrině, jež musí se svými smrtelnými i kouzelnickými přáteli čelit pekelným silám, je po světě velmi populárním, a tak si ho určitě neváhejte pustit ani vy.
vyhled-hororovych-titulu-na-unor-sledujte-rozpolceneho-jamese-mcavoye-a-stante-se-svedky-absolutniho-zla-3
Sabrinina děsivá dobrodružství (2018-2020) | Netflix
Nevidomá vypráví příběh oslepené dívky, která se ocitne ve zvrhlém temném světě, kde se musí člověk spolehnout jen sám na sebe
Recenze25. 1. 2021
Nevidomá vypráví příběh oslepené dívky, která se ocitne ve zvrhlém temném světě, kde se musí člověk spolehnout jen sám na sebe