Dexter: Devátá série představuje nové postavy a hlavního padoucha

Dexter: Devátá série představuje nové postavy a hlavního padoucha
Dexter | Showtime
Jak si mnozí pamatují, osmá série Dextera (2006) zanechala našeho hrdinu v poměrně žalostném stavu. Svůj čas nyní tráví v Oregonu jako dřevorubec, který ztratil vše, co mu bylo drahé; svého syna, milenku, sestru a patrně i vůli pokračovat v normálním životě. Před několika měsíci jsme vás informovali, že Dexter se vrátí ještě s jednou sérií, tentokrát už opravdu úplně poslední. Na lodi je samozřejmě opět Michael C. Hall, bez kterého by onen návrat snad ani nebyl možný. Ve hře jsou ale i další jména. Podle informací od Deadline Hollywood společnost Showtime obsadila další postavy, včetně velkého padoucha. V deváté sérii se tak dočkáme následujících jmen...
Julia Jones - Její postava se jmenuje Angela Bishop a jedná se o policejní šéfku městečka Iron Lake.
Johnny Sequoyah - Pubertální dcera Angely Bishop jménem Audrey.
Alano Miller - Logan, seržant policie Iron Lake a asistující trenér na místní střední škole
Jack Alcott - O něm zatím nic nevíme, ale údajně s ním bude mít Dexter nějaké významné střetnutí.
A jedno velké jméno na závěr...
Clancy Brown - Majitel motorestu pro kamiony a neoficiální starosta Iron Lake. Právě on by měl být příštím velkým padouchem.
V budoucnu určitě přibyde více jmen, zda mezi nimi bude i nějaká stará známá tvář z předchozích sérií je otázkou, ale sérii by to rozhodně prospělo. Ani sám Michael C. Hall nebyl z konce osmé řady zrovna dvakrát nadšený, ovšem podle jeho názoru mu přišel vhodný za všechno, co Dexter způsobil. Samotný děj nacházející série ale údajně bude stát za to.
"Lidé shledali, že seriál zanechal věci v neuspokojivém stavu. Vždy tu byla jistá naděje, že se ještě objeví příběh, který stojí za to si poslechnout. Já patřil mezi ty, co si říkali: ´Co se sakra s tím chlapíkem stalo?´"
Seriál má pod palcem Clyde Phillips, který seriálu šéfoval v dobách jeho největší slávy. Budoucí série bude mít deset dílů, přičemž se jí dočkáme někdy na podzim.
Dexter
Dexter | Showtime