Nejnovější Mortal Kombat se představuje na prvních obrázcích

Nejnovější Mortal Kombat se představuje na prvních obrázcích
Mortal Kombat | Warner Bros.
Pro řadu fanoušků je navíc dobrou zprávou i to, že snímek je zatím označen eRkem, stejně jako milovaný Deadpool. Akce tak bude snad vypadat podle toho. :-) Ostatně režisér Simon McQuoid slibuje krev, násilí a smrt, stejně jako nabušené bojové scény, které mají odpovídat tomu, na co jsou fanoušci Mortal Kombat zvyklí. K dispozici jsou nyní i první obrázky z filmu a zápletka.
Lewis Tan
Mortal Kombat (2021) | Warner Bros.
Bojovník MMA Cole Young je zvyklý prát se za peníze, vůbec ale nechápe, proč po něm jde císař Shang Tsung z Outworldu a proč na něj poslal své nejlepší válečníky Sub-Zera a Cryomancera. Ve strachu o bezpečí své rodiny se Cole vydává hledat Sonyu Blade, členku speciálních sil a jejího nadřízeného Jaxe, který nosí stejné dračí znamení s jakým se Cole narodil. Dostává se do chrámu k Lordu Raidenovi, ochránci Earthrealm, který poskytuje útočiště všem, co nosí znamení draka. Cole tu začne trénovat s bojovníky Liu Kangem, Kungem Lao a dalšími, aby byli připravení na boj proti nepřátelům z Outworldu. Dokáže ale Cole probudit svou vnitřní sílu, aby zachránil svou rodinu a porazil Outworld?
Ludi Lin
Mortal Kombat | Warner Bros.
V jednotlivých rolích se představí Lewis Tan jako Cole Young, Jessica McNamee jako Sonya Blade, Josh Lawson jako as Kano, Tadanobu Asano jako Lord Raiden, Mehcad Brooks (Jackson “Jax” Bridges), Ludi Lin (Liu Kang), Chin Han (Shang Tsung), Joe Taslim (Bi-Han/Sub-Zero) a Hiroyuki Sanada jako Hanzo Hasashi/Scorpion.
Premiéra snímku Mortal Kombat je zatím stanovena 16. dubna letošního roku, snímek půjde do kin i na HBO Max. Kompletní sbírku vydaných obrázků najdete v galerii článku.