Marvelovka Moon Knight nabírá hvězdné obsazení

Marvelovka Moon Knight nabírá hvězdné obsazení
Ethan Hawke | Saban Films
V Marvel Studios to se svými seriály myslí opravdu vážně. Netradičně vyhlížející WandaVision už má venku první dva díly, akční buddy movie Falcon a Winter Soldier se začne vysílat už 19. března, v květnu pak dorazí Loki s Tomem Hiddlestonem, chystají se Hawkeye, She-Hulk atd. A výrazně kupředu se nyní hýbe další velká seriálová marvelovka Moon Knight.
Nedávno bylo oznámeno, že titulního hrdinu ztvární Oscar Isaac (Star Wars: Vzestup Skywalkera), čerstvou zprávou je však obsazení hlavní zloducha. Toho si zahraje neméně slavný Ethan Hawke (Training Day, Před půlnocí).
Ethan Hawke
Ethan Hawke | Le Pacte
Koho přesně si Hawke zahraje zatím není známo. V komiksech však má Moon Knight slušný počet pravidelných nepřátel (včetně např. Hobgoblina či Bullseye), takže možností bude mnoho.
Komiks vypráví o vzdorovitém Marcu Spectorovi, jenž vystudoval archeologii a díky několika významným objevům se z něj stal milionář. Poté se přidal k americké armádě, která mu zajistila výcvik. Při jedné misi v Egyptě málem zemřel, zjevil se mu však bůh měsíce Khonshu, jenž ho zachránil. Do Marca vstoupila jeho moc, což z něj učinilo superhrdinu Moon Knighta.
Oscar Isaac
Moon Knight